Jojo – Cătălina Grama recunoaște că e o mamă cu burtă! Unii au crezut că e iar însărcinată

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/01/2019, 21:42
Jojo – Cătălina Grama recunoaște că e o mamă cu burtă! Unii au crezut că e iar însărcinată
Jojo-Cătălina Grama a recunoscut că este o mamă cu burtă

Jojo-Cătălina Grama a vorbit despre cea de-a treia sarcină, lucru care a încântat fanii. Actrița a recunoscut că este o mamă cu burtă. Vedeta nu este însărcinată, însă a vorbit despre o cea de-a treia sarcină, în glumă. Mai exact, datorită unei fotografii pe care a făcut-o la cerința băiatului ei, s-a presupus că ar aștepta un alt bebeluș, însă actrița a clarificat lucrurile.

Jojo și Paul Ipate se află în vacanță, loc în care micuțul ei i-a cerut să facă o poză cu o nucă de cocos. Imaginea de la care a plecat și destăinuirea vedetei despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară îi pune în evidență trunchiul, în special burta.

Jojo-Cătălina Grama a recunoscut că e o mamă cu burtă!

”Pe Achim îl amuză foarte tare să facă năzbâtii pentru Instagram pentru că el nu suportă pozele din cauza că m-a văzut pe mine făcând sute! ? Având însă simțul umorului, mi-a propus să facem pozele astea cu nuca de cocos. Asta e felul lui de a va transmite cât de tare îi place Instagram.:)

Jojo - Cătălina Grama recunoaște că e o mamă cu burtă! Unii au crezut că e iar însărcinată
Din cauza acestei fotografii, fanii au crezut că Jojo este însărcinată cu al treilea copil

A doua poză în care par speriată e tot în regia lui Achim:)). @paulipate a zis că o să spuneți că sunt gravidă a treia oară. Nu sunt. Sunt doar o mămica cu burtă din nucă de cocos”, a scris, pe Instagram, Jojo. Cu toate acestea, Cătălina Grama arată senzațional după două nașteri.

Jojo - Cătălina Grama recunoaște că e o mamă cu burtă! Unii au crezut că e iar însărcinată
Vedeta nu este însărcinată, însă a vorbit despre o cea de-a treia sarcină, în glumă

De altfel, se poate observa că, în pofida faptului că are doi copii, își acordă timp. Actrița face sport pentru a se menține în formă, lucru observat și de fani, care îi scriu cu fiecare ocazie că arată senzațional, chiar dacă mai are și zile rele, ca orice om. ”Te-ai rotunjit, dat arăți superb!”, a scris un fan pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×