Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez! Cum arată inelul cu diamant primit de J Lo

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/03/2019, 14:45
Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez! Cum arată inelul cu diamant primit de J Lo GALERIE FOTO
Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez, dupa doi ani de relatie

Jennifer Lopez s-a logodit cu alesul inimii sale, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez! Artista a fost cerută în căsătorie la doi ani de când a început povestea de dragoste dintre ea și fostul jucător profesionist de baseball! Evenimentul s-a întâmplat în vacanță, iar anunțul a venit pe o rețea de socializare!

Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez, iar dovada de milioane a fost postată pe Internet

„A spus da”, a scris Alex Rodriguez, în vârstă de 43 de ani, pe Instagram, mesaj căruia i-a atașat o poză cu diamantul impresionant primit de Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani. Cântăreața a distibuit și ea postarea, căruia i-a alăturat opt emoticonuri în formă de inimă neagră.

Frumoasa Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de Alex Rodriquez în timp ce se aflau într-o vacanță în Bahamas, unde celebrul cuplu a aniversat doi ani de relație, pe data de 3 februarie, potrivit revistei People.

Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez
Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez, in timpul unei excursii in Bahamas

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori

Cântăreața Jennifer Lopez are 49 de ani și a mai fost căsătorită de 3 ori. Este mamă de gemeni. Are un băiat și o fată de 11 ani, cu cântărețul Marc Anthony. Alex Rodriguez are 43 de ani și este dominican. A avut o carieră sportiva de succes la New York Yankees, iar acum este analist de baseball.

Alex Rodriguez a mai fost și el căsătorit și are doua fiice, informează digi24.ro.

Jennifer Lopez visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat și în multe filme. Succesul a venit în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul „Anaconda”, și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

Pe la sfârșitul anilor ’90, și-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat „On the 6” și conținea hituri precum „If you had my love” sau „Waiting for tonight”. Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări. De atunci, a lansat multe hituri și a jucat în multe filme de succes

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×