Jeffrey Epstein, miliardarul acuzat de trafic de copii și pedofilie, s-a sinucis

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
10/08/2019, 17:11
Jeffrey Epstein, miliardarul acuzat de trafic de copii și pedofilie, s-a sinucis GALERIE FOTO
Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis în închisoare

Jeffrey Epstein, miliardarul american care era acuzat de trafic de copii și pedofilie, s-a sinucis! Omul de afaceri și-a pus capăt zilelor chiar în celula în care aștepta să fie judecat, potrivit ABC News.

Miliardarul Jeffrey Epstein, acuzat de sex cu minori, s-a sinucis în închisoare

Jeffrey Epstein s-a spânzurat, potrivit unor surse citate de ABC News. Milionarul a fost transportat în stop cardiac din arestul închisorii, la un spital din apropiere, unde medicii au încercat să-l resusciteze și să-i acorde primul ajutor.

Medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 66 de ani, însă fără succes. Aceștia i-au declarat decesul. Jeffrey Epstein era acuzat de pedofilie și trafic cu minori. Zeci de fete minore se pare că i-au căzut pradă milionarului care a decis să-și pună capăt zilelor.

Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis în închisoare
Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis în închisoare

Jeffrey Epstein are o casă evaluată la 77 de milioane de dolari

Moartea sa a venit la mai puțin de trei săptămâni după o altă tentativă de suicid. Atunci, gardienii l-au găsit inconștient în celula sa, cu mai multe urme pe gât. Atunci a fost readus la viață de către personalul închisorii în care era încarcerat. El s-a aflat de atunci sub supraveghere pentru a nu mai recurge la stfel de gesturi. Cu toate acestea, Milionarul s-a sinucis.

Milionarul Jeffrey Epstein era acuzat de sex cu zeci de minore, pe care le aducea în casele sale luxoase din East Side şi din Palm Beach, Florida. Unele dintre acuzații datează de la începutul anilor 2000. Epstein, în vârstă de 66 de ani, a spus anchetatorilor că este nevinovat. Acesta risca 45 de ani de închisoare, dacă era găsit nevinovat.

Milionarul Jeffrey Epstein i-a administrat averea miliardarului de la Victoria’s Secret Les Wexner. Despre averea sa nu se știe exact la ce cifre se situează și nici ce afaceri are nu sunt cunoscute. Singurele care pot fi evaluate sunt cele două locuințe în care aducea minore. Cea din East Side este estimată la 77 de milioane de dolari, iar cea din Palm Beach ar costa 12 milioane de dolari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×