Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, la 15 ani de la divorț

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
02/10/2018, 23:22
Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, la 15 ani de la divorț GALERIE FOTO
La 15 ani de la divorțul de Adrian Sârbu, Janine s-a întâlnit din nou cu Cătălin Botezatu, la Paris, acolo unde locuiește

Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, a reapărut în lumina reflectoarelor, la 15 ani de la divorțul de fostul șef al PRO TV. Apariția ei nu avea cum să treacă neobservată, mai ales că frumoasa Janine Sârbu a participat la un eveniment legat de modă, la Paris, alături de Cătălin Botezatu, care a fost foarte bucuros să o aibă din nou lângă el. ”Buna dimineața!☕️După 20 ani, mi-a făcut o enormă plăcere să o revăd pe buna mea prietena Janine, care m-a onorat cu prezența la show-ul meu! ❤️❤️❤️JANINE STEFAN SARBU!!!”, a fost mesajul plin de entuziasm al cunoscutului creator de modă.

Janine Sârbu era un creator de modă foarte apreciat în anii `90, după ce s-a căsătorit cu Adrian Sârbu
Janine Sârbu era un creator de modă foarte apreciat în anii `90, după ce s-a căsătorit cu Adrian Sârbu

La 15 ani după ce a divorțat de Adrian Sârbu, Janine din nou în România

Janine Sârbu, pe numele ei real Eugenia Ștefan, a debutat în showbiz, încă din 1990, sub îndrumarea Zinei Dumitrescu și avându-l coleg de generație pe Cătălin Botezatu. Fostul fotomodel a devenit repede foarte cunoscută și invidiată de multe femei, mai ales că a ajuns să se căsătorească pe atunci cu șeful PRO TV, Adrian Sârbu, care era în plină ascensiune.

Mariajul dintre Janine și Adrian Sârbu s-a încheiat fără scandal în anul 2003. DE atunci, femeia a plecat din țară, la Paris, acolo unde trăiește o viață liniștită și este o cunoscută a anuturajelor artistice. Se spune că ar fi rămas cu o avere frumușică după divorț, dar și cu o fetiță deosebită, pe nume Janice Arianne, care acum este adolescentă.

Janine Sârbu duce o viață de lux, la Paris

Fosta soție a șefului PRO TV duce o viață impresionantă la Paris. Are 51 de ani, dar traiul îndestulat a ajutat ca vârsta să nu fie etalată din prima.

Janine locuișete în Capitala Franței, într-o locuință care a aparținut celebrei Marlene Dietrich și care a costat 1,4 milioane euro. Este vorba despre un apartament de maximum 65 de metri pătrați, dar care este situat într-una din zonele râvnite ale Parisului. Așa se face că astăzi, Janine Sârbu ne zâmbește la fel de misterios, chiar dacă au trecut 15 ani de când a părăsit România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×