Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, la 15 ani de la divorț

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
02/10/2018, 23:22
Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, la 15 ani de la divorț GALERIE FOTO
La 15 ani de la divorțul de Adrian Sârbu, Janine s-a întâlnit din nou cu Cătălin Botezatu, la Paris, acolo unde locuiește

Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu, a reapărut în lumina reflectoarelor, la 15 ani de la divorțul de fostul șef al PRO TV. Apariția ei nu avea cum să treacă neobservată, mai ales că frumoasa Janine Sârbu a participat la un eveniment legat de modă, la Paris, alături de Cătălin Botezatu, care a fost foarte bucuros să o aibă din nou lângă el. ”Buna dimineața!☕️După 20 ani, mi-a făcut o enormă plăcere să o revăd pe buna mea prietena Janine, care m-a onorat cu prezența la show-ul meu! ❤️❤️❤️JANINE STEFAN SARBU!!!”, a fost mesajul plin de entuziasm al cunoscutului creator de modă.

Janine Sârbu era un creator de modă foarte apreciat în anii `90, după ce s-a căsătorit cu Adrian Sârbu
Janine Sârbu era un creator de modă foarte apreciat în anii `90, după ce s-a căsătorit cu Adrian Sârbu

La 15 ani după ce a divorțat de Adrian Sârbu, Janine din nou în România

Janine Sârbu, pe numele ei real Eugenia Ștefan, a debutat în showbiz, încă din 1990, sub îndrumarea Zinei Dumitrescu și avându-l coleg de generație pe Cătălin Botezatu. Fostul fotomodel a devenit repede foarte cunoscută și invidiată de multe femei, mai ales că a ajuns să se căsătorească pe atunci cu șeful PRO TV, Adrian Sârbu, care era în plină ascensiune.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mariajul dintre Janine și Adrian Sârbu s-a încheiat fără scandal în anul 2003. DE atunci, femeia a plecat din țară, la Paris, acolo unde trăiește o viață liniștită și este o cunoscută a anuturajelor artistice. Se spune că ar fi rămas cu o avere frumușică după divorț, dar și cu o fetiță deosebită, pe nume Janice Arianne, care acum este adolescentă.

Janine Sârbu duce o viață de lux, la Paris

Fosta soție a șefului PRO TV duce o viață impresionantă la Paris. Are 51 de ani, dar traiul îndestulat a ajutat ca vârsta să nu fie etalată din prima.

Janine locuișete în Capitala Franței, într-o locuință care a aparținut celebrei Marlene Dietrich și care a costat 1,4 milioane euro. Este vorba despre un apartament de maximum 65 de metri pătrați, dar care este situat într-una din zonele râvnite ale Parisului. Așa se face că astăzi, Janine Sârbu ne zâmbește la fel de misterios, chiar dacă au trecut 15 ani de când a părăsit România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×