Jador: „Sunt îngrijorat pentru starea fizică pe care o am”. Ce a pățit manelistul

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/04/2020, 11:38
Jador: „Sunt îngrijorat pentru starea fizică pe care o am”. Ce a pățit manelistul
Jador nu mai suportă izolarea din cauza kilogramelor acumulate. Sursa foto: Instagram

Manelistul Jador nu mai suportă prea mult carantina și a ținut să le spună asta fanilor săi prin intermediul contului de Instagram.

Jador nu e mulțumit de condiția lui fizică din carantină

Artistul băcăuan s-a plâns pe Instastory că nu mai suportă izolarea și că este foarte preocupat de starea lui fizică. Mai exact, acesta s-a îngrășat de când nu mai iese pe afară și chiar s-a autodescris ca fiind „un gras infect”.

„Sunt îngrijorat pentru starea fizică pe care o am. Sunt un gras infect”, a spus Jador destul de supărat că stă închis în casă pe Instastory.

Artistul care între timp a devenit și vânzător de haine personalizate cu numele său le-a mai împărtășit fanilor ce face în perioada de carantină.

Manelistul gătește și le împărtășește fanilor rețetele sale

Printre clipurile postate, manelistul se laudă cu talentul său culinar. A postat pe Instagram imagini din bucătăria lui, în timp ce gătea.

Cântărețul i-a delectat cu niște carne asortată cu legume, una dintre rețetele sale preferate, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Chiar a glumit pe tema asta și a spus că e un bărbat perfect. Jador e nevoit să se descurce singur de când a cunoscut succesul în Capitală, căci mama lui, aflată la Bacău, nu îi mai poate găti zi de zi, așa cum era obișnuit.

Artistul a mai făcut recent un apel la fanii săi și anume să evite conturile false făcute în numele său, solicitându-le celor care îi plagiază pagina să se potolească și să schimbe denumirea.

Artistul este în continuare unul dintre cei mai ascultați din România. Hit-ul său recent, „Dau moda”, lansat cu Lino Golden a strâns peste 31 de milioane de vizualizări pe Youtube. Cântărețul a anunțat că pregătește noi surprize muzicale, printre care o colaborare chiar cu Alex Velea, cel care a compus melodia „Dau moda”.

Până una alta, manelistul a promis un hit nou, nu cu Velea, ci cu bun său prieten Culiță Sterp, alături de care a înregistrat recent mai multe variante de melodii.

Jador
Jador le arată fanilor ce idei de bucătăreală îi mai vin. Sursa foto: Instagram

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×