Jador, amendat de polițiști cu mii de lei: „M-am dat cocoș. Chiar nu era nevoie, dar asta e”

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 14:50
Jador, amendat de polițiști cu mii de lei: „M-am dat cocoș. Chiar nu era nevoie, dar asta e”
Jador a fost amendat cu 3.000 de lei de polițiștii din Capitală. Captură Youtube

Cântărețul Jador a povestit pe contul său de TikTok că a fost amendat de polițiști, recunoscând că a greșit, dezvăluind totodată și ce sumă a fost nevoit să scoată din buzunar.

Jador, amendat cu 3.000 de lei

La banii pe care îi are, nu e vorba de o amendă foarte mare, căci îi face repede. Mai exact, manelistul a primit 3.000 de lei amendă, însă nu a dezvăluit motivul pentru care polițiștii l-au sancționat.

Autorul hit-ului „Dau moda” a scris pe rețeaua de socializare tot mai în vogă în ultima vreme că s-a dat cocoș și a plătit. Cel mai probabil nu a prezentat declarația pe proprie răspundere care le e solicitată românilor atunci când ies din casă.

Cântărețul apreciază munca Vulpiței, dar susține că are talent zero

„M-am dat cocoș și m-a oprit Poliția. Am luat amendă. Cel mai frumos cadou din partea Poliției Române, vă mulțumesc frumos, domnilor polițiști! Amendă 3.000 de lei. Chiar nu era nevoie, dar asta e”, a mărturisit Jador, zâmbind a resemnare.

Artistul devenit cunoscut după participarea în reality-show-ul „Puterea dragostei” de la Kanal D a devenit numărul unu pe țară pe Youtube cu hit-ul „Dau moda”, pe care l-a scos recent împreună cu Lino Golden.

Melodia băcăuanului s-a viralizat foarte repede, iar acum videoclipul piesei are peste 24 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Cântărețul s-a luptat la baionetă pentru locul unu pe rețeaua video de socializare cu Vulpița Veronica Stegaru, față de care și-a schimbat recent părerea.

Moldoveanul a spus că fata care apare zi de zi la Antena 1 nu are niciun talent muzical, dar apreciază faptul că muncește și că reușește să adune audiența în jurul ei.

„Apreciez, pentru că, dincolo de tot ce este Vulpița, apreciez faptul că muncește, pentru că nu este ușor să stai acolo în platou și să faci ce zic unii oameni. Într-un fel, apreciez și munca ei, chiar dacă ea nu conștientizează multe lucruri. Eu știu că, de fapt, și ea muncește”, a declarat Jador pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×