Izolați în Bali din cauza pandemiei de coronavirus, Lora și Ghenu au făcut anunțul mult așteptat: „Venim acasă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/05/2020, 13:42
Izolați în Bali din cauza pandemiei de coronavirus, Lora și Ghenu au făcut anunțul mult așteptat: „Venim acasă”
Lora și Ghenu așteaptă să plece din Bali, unde sunt izolați de mai bine de două luni. Sursa foto: Facebook

De mai bine de două luni, Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu, se află izolați în Bali, destinația exotică în care cei doi au ales să-și petreacă vacanța chiar înaintea declanșării pandemiei de coronavirus. Fără să le treacă măcar o clipă prin minte ce ar putea urma, au pornit la drum, cu gândul că vor petrece câteva zile de neuitat departe de agitația zilelor cotidiene. Ce a ieșit a fost o experiență demnă de povestit nepoților, pentru că au trecut în această perioadă prin toate stările posibile. Au râs, au plâns, iar acum sunt gata să revină acasă.

Lora și Ghenu așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în țară

Da, ați auzit foarte bine. După ce au trăit aventura vieții lor, îndrăgita artistă și carismaticul său partener așteaptă cu nerăbdare măsurile de relaxare care le-ar putea permite să se întoarcă în țară, iar fericitul moment se apropie cu pași repezi. „Pe 9 iunie e posibil să venim acasă. 🙏❤”, a dezvăluit Lora prin intermediul rețelelor de socializare.

La auzul acestei vești, fanii s-au bucurat nespus și i-au transmis toate gândurile lor bune, în speranța că astfel le vor alina măcar puțin dorul de casă. Chiar dacă se află într-una dintre cele mai frumoase destinații turistice din întreaga lume, cei doi îndrăgostiți numără zilele până când vor putea călca din nou pe pământ românesc.

Lora a plecat în vacanță pentru a uita de pierderea mamei

Timpul trece, însă rana provocată de moartea fulgerătoare a mamei sale nu se va vindeca niciodată. De altfel, această vacanță în Bali a venit la propunerea iubitului său, în speranța că astfel Lora va reuși să uite, măcar pentru o scurtă perioadă, de pierderea femeii care i-a dat viață.

Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje.

Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine”, este mesajul sfâșietor scris de artistă în urmă cu ceva timp, pe contul său de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×