Izolarea îi priește Danei Rogoz! Fosta „Abramburica” se simte ca în vacanță. Cum și-a pregătit casa pentru această perioadă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/04/2020, 23:14
Izolarea îi priește Danei Rogoz! Fosta „Abramburica” se simte ca în vacanță. Cum și-a pregătit casa pentru această perioadă
Dana Rogoz și-a transformat terasa într-un mic colț de rai. Sursa foto: click.ro

Chiar dacă este însărcinată în 35 de săptămâni și se pregătește să aducă pe lume o fetiță, Dana Rogoz nu poate sta locului nici măcar o clipă. Pentru ca stresul zilelor petrecute în izolare să nu-și facă simțită prezența, carismatica actriță a făcut o serie de modificări importante, iar terasa pare desprinsă dintr-o destinație perfectă de vacanță.

Dana Rogoz și-a aranjat casa pentru a face față cu brio perioadei de izolare

Are acolo tot ce îi trebuie pentru a nu duce dorul sejururilor petrecute în unele dintre cele mai frumoase colțuri ale lumii. Hamacul, leagănul pentru fiul ei, masa cu scaune, florile din jardiniere sau suporturile speciale, toată acestea au făcut posibil ca „Abramburica”, așa cum era cunoscută grație personajului său din Abracadabra să se bucure de micul său colț de rai.

Achiziţionată în urmă cu șapte ani ani, locuința Danei Rogoz și a partenerului său de viață era o casă veche, construită în anul 1900, în cartierul Grădina Icoanei din Capitalei. Având în vedere starea în care se afla, imobilul nu a costat foarte mult, însă renovarea s-a dovedit o misiune extrem de dificilă.

Terasa Danei Rogoz arată ca o destinație de vacanță. Sursa foto: click.ro
Terasa Danei Rogoz arată ca o destinație de vacanță. Sursa foto: click.ro

Nerăbdători să locuiască în noul cuibuşor, cei doi soți s-au mutat în partea de casă care a fost terminată inițial și au privit zi de zi cum visul lor prindea contur. „Am început să aranjăm casa după ideile noastre şi pot spune că a durat destul de mult, pentru că lucrările mergeau greu.

Am ajuns în punctul în care ne dorim să terminăm cât mai repede. Vrem să o mobilăm aşa cum visăm noi. Am moştenit ceva mobilă veche de la bunica mea”, a dezvăluit actrița într-un interviu acordat recent.

În izolare, Dana Rogoz se bucură de timpul petrecut alături de familie

„Concluzie după 46 de zile de stat 24h din 24 cu copilul: Se pare că, pentru copii, nu există un nivel de saturație. Nu e ca și când atingi un nivel optim de #bonding în perioada de izolare, le satisfaci această nevoie de siguranță, iar ei se vor retrage încrezători în camera lor, să se joace singuri la un moment dat. Nu.

Nevoia lor de noi crește tot mai mult și mai mult. Vlad este tot mai călare pe noi, la propriu și la figurat. Aseară i-am spus că avem nevoie de un timp al nostru, în doi, iar el se poate juca în timpul acesta singur.

După 3 minute a început să plângă foarte tare. Când l-am întrebat ce s-a întâmplat a răspuns: «Mi s-a făcut foarte dor de voi. M-am gândit chiar că va trebui să chem un taxi și să îi zic să mă ducă undeva să îmi închiriez și eu ceva.

O casă lângă un lac sau o cascadă frumoasă, de unde să aud și ciripitul. Undeva mai aproape de Asia. Și m-am gândit că acolo o să dorm singur în noaptea asta. Iar corpul meu s-ar mișca continuu în somn, ca să îmi transmită că tristețea nu a dispărut.» Și toate astea în 3 minute, după 46 de zile de stat împreună, non-stop. Am adormit toți 3 îmbrățișați”, a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×