Ce face Adrian Nartea de când s-au oprit filmările pentru serialul Vlad. Cu cine petrece izolarea – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/04/2020, 11:25
Ce face Adrian Nartea de când s-au oprit filmările pentru serialul Vlad. Cu cine petrece izolarea – Video
Adrian Nartea petrece izolarea împreună cu familia. Sursa foto: captură Youtube

Adrian Nartea și colegii săi nu mai filmează pentru serialul Vlad, producătorii luând această decizie pentru a-i proteja, mai ales că aproape toate activitățile au fost oprite din cauza pandemiei de coronavirus.

Adrian Nartea, protagonistul serialului Vlad, în izolare cu familie

Interpretul personajului Vlad din serialul cu același nume de la PRO TV susține că nu se plictisește deloc în izolare, iar fetița lui, Mara, îi ocupă tot timpul.

Viața actorului este una destul de normală, diferită de cea a personajului pentru care a devenit cunoscut în toată țara.

Acum are mai mult timp de petrecut cu familia și se pare că izolarea îi priește destul de mult.

Evident, Nartea duce dorul platourilor de filmare și speră să revină cât mai curând, căci o pauză atât de mare nu a mai avut de mult timp, obișnuit fiind să facă mereu ceva.

„Ce dor îmi e să am o zi plină!”

„Fac bine, izolat la domiciliu cu fetele și cu Brioche. O zi în izolare depinde și de seara precedentă… în cazul în care, cu o seară înainte, am adormit-o pe Mara și am stat pe Netflix, a doua zi începe mai greu, dar Mara ne mobilizează”, a mărturisit Nartea pentru revista Viva!.

„De obicei începe cu micul dejun, cu ore la grădiniță online, cu treburile casei și ce îndeletniciri ne mai descoperim. Cine zicea că avem mai mult timp, se înșală amarnic. Chiar și izolat ai timp doar dacă ești organizat! Dacă nu te organizezi, nu reușești să faci tot ceea ce ți-ai propus. Iar asta este valabil în general, nu ține doar de perioada de izolare”, a completat actorul.

„De cele mai multe ori, când ai zile întregi sau nopți la rând în care filmezi, și ajungi acasă foarte obosit, și te așteaptă treburile de familie, spui că ai nevoie de o pauză. Când vine pauza, cum s-a întâmplat acum, așa, pe nepusă masă, te bucuri puțin că ai timp de respiro, dar, după câteva zile zici ‘Doamne, ce dor îmi e să am o zi plină’”, a mai spus Nartea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×