Sucevenii au talent! Iustin și Alexandru, moment unic de beatbox combinat cu freestyle la PRO TV – Video

Dan Suta   
în Romanii au talent
01/05/2020, 22:54
Sucevenii au talent! Iustin și Alexandru, moment unic de beatbox combinat cu freestyle la PRO TV – Video
Iustin și Alexandru au combinat aproape perfect beatbox-ul cu dansul freestyle la România au talent. Captură PRO TV

Iustin și Alexandru, doi tineri din Suceava, au oferit cel mai spectaculos moment de dans și beatbox în ediția din 1 Mai de la Românii au talent.

Iustin și Alexandru au dus arta urbană la un alt nivel la Românii au talent

Cei doi adolescenți, chiar dacă nu s-au sincronizat 100%, au reușit, totuși, să treacă în etapa următoare. Unul din jurați chiar le-a sugerat să înregistreze acest tip de show la OSIM, pentru că foarte rar pot fi văzute concepte de acest tip

„Mi se pare foarte tare conceptul. Cred că ar trebui să petreceți mai mult timp împreună pentru a da contur momentului. Lucrați la sincronizare”, a comentat Mihai Petre, după care și-a arătat votul pozitiv pentru cei doi.

„Trebuie să aveți puțină coordonare. Dacă îi luai mufa, se întrerupea totul. E SMURD aproape, dar, în rest, sigur că noutatea este evidentă. Puteți patenta la OSIM combinația de beatbox cu freestyle dance”, a spus Florin Călinescu.

Emisiunile Românii au talent, înregistrate înainte de pandemia de coronavirus

„Vă avantajează pe amândoi alăturarea. Când beatbox-ul intră într-o zonă în care trebuie să lase motorul mai jos, iar dansatorul fața”, a declarat Andi Moisescu la finalul momentului celor doi băieți din Suceava.

În ediția din 1 Mai au evoluat o serie de noi concurenți talentați în emisiunea de la PRO TV, în special cântăreți. Printre cei care au urcat pe scenă s-a numărat și o fată ceva mai cunoscută, Sorina de la Mashup Band pe care telespectatorii o cunosc de la Vocea României, acolo unde a concurat în echipa lui Smiley.

O altă surpriză plăcută a fost Roberta Porumboiu, o fată de 9 ani a cărei voce pare a unei cântărețe trecută deja de vârsta majoră. Emisiunile Românii au talent, faza preselecțiilor, au fost înregistrate cu mult timp înainte de pandemia de coronavirus.

PRO TV nu a comunicat încă data la care vor începe semifinalele live ale show-ului, acest lucru depinzând de evoluția stării de urgență în care se află România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×