Iuliana Luciu, bolnavă? Mesaj îngrijorător cu masa plină de medicamente. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
07/05/2020, 18:37
Iuliana Luciu, bolnavă? Mesaj îngrijorător cu masa plină de medicamente. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Iuliana Luciu, bolnavă? Mesaj îngrijorător cu masa plină de medicamente

Iuliana Luciu a transmis un mesaj îngrijorător și o fotografie cu o masă plină cu medicamente. „DND, sunt pe pastile”, a transmis vedeta. Fanii care au văzut mesajul și imaginea s-au speriat.

Iuliana Luciu, bolnavă? Vedeta ia mai multe medicamente

Iuliana Luciu le-a dat fanilor motive serioase de îngrijorare, după ce a publicat pe Instagram o imagine cu o masă plină de medicamente și un mesaj de speriat: „DND, sunt pe pastile”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Iuliana Luciu este foarte activă în mediul online, mai ales în această perioadă în care suntem nevoiți să stăm cât mai mult în casă pentru a ajuta la stoparea răspândirii noului coronavirus.

Și pentru că vrea, totuși, să fie cât mai aproape de urmăritorii ei, vedeta este într-o permanentă legătură cu ei și le arată ce face, cu ce se ocupă, zi de zi, indiferent de moment, dacă este bun sau rău.

Fără explicații despre starea ei

Așa s-a întâmplat și de această dată, când Iuliana a ales să-și împărtățească starea cu admiratorii ei, numai că nu a dat nicio explicație și nu a dzvăluit nici motivul pentru care ia atâtea medicamente.

Luna trecută a împlinit 33 de ani

Pe data de 17 aprilie, Iuliana Luciu și-a aniversat ziua de naștere. A împlinit 33 de ani, ocazie cu care a primit numeroase urări dar, pentru prima dată în ultimii ani, a fost nevoită să-și petreacă ziua în casă, în autoizolare.

A fost surprinsă de sutele de urări și surprize din partea celor apropiați, printre care s-a numărat și sora mai mare Nicoleta Luciu, aflată la câteva sute de kilometri distanță, tocmai la Miercurea Ciuc, acolo unde s-a mutat cu întreaga familie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×