Iulian Alexandru Bițică, băiatul din Constanța dat dispărut, a fost găsit mort! Anunţul făcut de ISU Dobrogea

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 10:07
Iulian Alexandru Bițică, băiatul din Constanța dat dispărut, a fost găsit mort! Anunţul făcut de ISU Dobrogea
Băiețelul de 8 ani din județul Constanța dispărut sâmbătă este în continuare de negăsit. Sursa foto: romania24.ro

Băiețelul de 8 ani din comuna Pecineaga, județul Constanța, care a fost dat dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, după ce a plecat din fața casei este în continuare de negăsit. Polițiștii și jandarmii care îl caută pe Iulian Alexandru Bițică iau în calcul mai multe variante. 

UPDATE, 10:10 ! Iulian Alexandru Biţică a fost găsit mort! Libertatea.ro anunţă că trupul copilului a fost descoperit într-un canal. „Vă confirm faptul că a fost găsit un trup neînsuflețit, în primul bazin. Urmează procedura de identificare”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.


Băiețelul de 8 ani dispărut sâmbătă este în continuare de negăsit

Bițică Iulian Alexandru a dispărut în cursul zilei de sâmbătă, 2 noiembrie, chiar din fața casei, în jurul orei 15:00. În momentul în care tatăl nu l-a mai văzut a plecat în căutarea lui, iar patru ore mai târziu a alertat autoritățile. Polițiștii au format mai multe echipe de căutare și au încercat să descopere probe care să ducă la găsirea băiețelului de 8 ani. Până la această oră anchetatorii au luat în calcul mai multe variante și chiar au scos apa din două bazine de colectare a dejecțiilor după ce s-a vehiculat această ipoteză.

Anchetatorii merg pe două variante: fie băiețelul a căzut într-un canal, fie a fost ucis. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au primit ajutor de la ISU Tulcea și ISU Călărași, iar după ce au scos apa din cele două bazine de dejecții și au strâns pompele au verificat amănunțit timp de trei zile, dar fără sorți de izbândă. „S-a golit bazinul pana la adâncimea de aprox 50 cm, după care s-a luat la picior întreaga suprafață. Nu s-a găsit nimic… “, au spus reprezentanții ISU Dobrogea, informează  ctnews.ro. 

Alexandru a fost văzut ultima dată de o vecină

Băiețelul de 8 ani a fost văzut pentru ultima oară sâmbătă pe o stradă din apropiere. Femeia care l-a văzut nu a bănuit ceea ce avea să urmeze, iar acum polițiștii, jandarmii și alte forțe de ordine fac toate eforturile pentru a-l găsi pe Bițică Iulian Alexandru. Anchetatorii caută indicii pe camerele de înregistrare din zonă, pe străzi, dar și pe câmpuri.

Polițiștii constănțeni l-au căutat în toată localitatea pe Alexandru și au apelat și la câini de urmă. Un elicopter a survolat în permanență zona, dar nu s-a descoperit nicio urmă a copilului. De asemenea, căutările s-au extins și în localitățile vecine, dar fără prea mari speranțe.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×