Iulia Vântur, obligată să urmeze tradițiile indiene. Chiar Salman Khan o forțează să respecte aceste obiceiuri

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 09:42
Iulia Vântur, obligată să urmeze tradițiile indiene. Chiar Salman Khan o forțează să respecte aceste obiceiuri GALERIE FOTO

Iulia Vântur este obligată să urmeze tradițiile indiene și lucrul acesta nu mai este o joacă pentru vedeta TV. Chiar Salman Khan este cel care o forțează să respecte aceste obiceiuri. De altfel, presa internațională a scris că românca a fost acceptată de familia acestuia tocmai pentru că a fost deschisă la anumite schimbări. Mai mulți apropiați ai cuplului spun că Salman i-a solicitat Iuliei să învețe cântecele indiene.

Iulia Vântur, obligată să urmeze tradițiile indiene

Nu e ceva nou în familia acestuia pentru că și fratele lui, Arbaaz Khan i-a cerut iubitei Giorgia Andriani să învețe dansurile clasice ale acestei țări. Și, la fel cum Giorgia a început antrenamentele, așa va face și Iulia Vântur. Rămâne de văzut dacă lucrul acesta se petrece după ce vedeta a fost anunțată în distribuția filmului Radha Kyu Gori Main Kyu Kaala. Cert este că Iulia Vântur se simte de minune în India.

Și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a primit cadou de la Salman Khan un inel cu diamant copleșitor. Ideea indianului a venit chiar de la mama lui care l-a sfătuit să facă acest lucru. Vă reamintim că până la plecarea în India, Iulia Vântur avea o carieră de invidiat în televiziune. A fost prezentatoarea care a înlocuit-o pe Olivia Steer la Dansez pentru tine, iar sub formula Vântur-Bănică Jr. fostul concurs de dans pentru cazuri umanitare a avut cele mai mari audiențe.

Chiar Salman Khan o forțează să respecte aceste obiceiuri

Odată cu show-ul Dansez pentru tine, Iulia a cunoscut o popularitate de care se bucură și azi. Puțini știu, însă, că Iulia a fost la început reporter la PRO TV Iași și apoi a prezentat știrile la același post de televiziune. A făcut marela pas și s-a mutat la București lăsând actualitatea pentru show-ul Dansez pentru tine în toamna anului 2006. Nu se oprește aici cv-ul vedetei. A urmat un rol într-un film american, apoi apariție episodică în Las Fierbinți și Serviciul Român de Comedie.

Iulia vântur a prezentat șu Ferma vedetelor, show care a continuat după plecarea ei cu Monica Bârlădeanu și Mihaela Rădulescu, cea din urmă prezentatoare aducând cele mai mari audiențe din istoria acestui reality-show anul trecut.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×