Iulia Vântur, obligată să urmeze tradițiile indiene. Chiar Salman Khan o forțează să respecte aceste obiceiuri

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 09:42
Iulia Vântur, obligată să urmeze tradițiile indiene. Chiar Salman Khan o forțează să respecte aceste obiceiuri GALERIE FOTO

Iulia Vântur este obligată să urmeze tradițiile indiene și lucrul acesta nu mai este o joacă pentru vedeta TV. Chiar Salman Khan este cel care o forțează să respecte aceste obiceiuri. De altfel, presa internațională a scris că românca a fost acceptată de familia acestuia tocmai pentru că a fost deschisă la anumite schimbări. Mai mulți apropiați ai cuplului spun că Salman i-a solicitat Iuliei să învețe cântecele indiene.

Iulia Vântur, obligată să urmeze tradițiile indiene

Nu e ceva nou în familia acestuia pentru că și fratele lui, Arbaaz Khan i-a cerut iubitei Giorgia Andriani să învețe dansurile clasice ale acestei țări. Și, la fel cum Giorgia a început antrenamentele, așa va face și Iulia Vântur. Rămâne de văzut dacă lucrul acesta se petrece după ce vedeta a fost anunțată în distribuția filmului Radha Kyu Gori Main Kyu Kaala. Cert este că Iulia Vântur se simte de minune în India.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a primit cadou de la Salman Khan un inel cu diamant copleșitor. Ideea indianului a venit chiar de la mama lui care l-a sfătuit să facă acest lucru. Vă reamintim că până la plecarea în India, Iulia Vântur avea o carieră de invidiat în televiziune. A fost prezentatoarea care a înlocuit-o pe Olivia Steer la Dansez pentru tine, iar sub formula Vântur-Bănică Jr. fostul concurs de dans pentru cazuri umanitare a avut cele mai mari audiențe.

Chiar Salman Khan o forțează să respecte aceste obiceiuri

Odată cu show-ul Dansez pentru tine, Iulia a cunoscut o popularitate de care se bucură și azi. Puțini știu, însă, că Iulia a fost la început reporter la PRO TV Iași și apoi a prezentat știrile la același post de televiziune. A făcut marela pas și s-a mutat la București lăsând actualitatea pentru show-ul Dansez pentru tine în toamna anului 2006. Nu se oprește aici cv-ul vedetei. A urmat un rol într-un film american, apoi apariție episodică în Las Fierbinți și Serviciul Român de Comedie.

Iulia vântur a prezentat șu Ferma vedetelor, show care a continuat după plecarea ei cu Monica Bârlădeanu și Mihaela Rădulescu, cea din urmă prezentatoare aducând cele mai mari audiențe din istoria acestui reality-show anul trecut.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×