Iulia Vântur nu mai poate număra atâția bani. Salman Khan tocmai ce a semnat un contract uriaș cu o televiziune

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/10/2019, 09:35
Iulia Vântur nu mai poate număra atâția bani. Salman Khan tocmai ce a semnat un contract uriaș cu o televiziune
Salman Khan prezintă o emisiune la un post de televiziune foarte cunoscut. Sursa foto: timesofindia.indiatimes.com

Salman Khan prezintă emisiunea „Bigg Boss 13” la unul dintre cele mai controversate posturi de televiziune din India. Starul de la Bollywood a semnat un contract bănos cu un post de televiziune din New Delhi, prin urmare iubitul Iuliei Vântur se poate declara o persoană foarte bogată.

Salman Khan prezintă un reality show intitulat Bigg Boss 13

Actorul de la Bollywood Salman Khan prezintă emisiunea „Bigg Boss” care a ajuns la sezonul cu numărul 13. Emisiunea este un fel de Big Brother în sensul în care mai multe persoane stau închise într-o casă. Conflictele și disputele dintre participanți sunt la ordinea zilei. În fiecare weekend prezentatorul, adică iubitul Iuliei Vântur, va face raportul întreg al săptămânii și le va da unora dintre concurenți anumite sarcini.

Săptămâna trecută Salman Khan a susținut-o pe una dintre concurente, pe Shahnaz Gill, după ce a fost victima discriminării pe rețelele de socializare. Tot în episodul trecut actorul de la Bollywood a început să devină furios în momentul în care ”familia” nu a vrut să ducă la capăt munca din cauză că nu aveau „regină”.

Salman Khan și Iulia Vântur se pregătesc de nuntă
Iubitul Iuliei Vântur, Salman Khan, are o avere impresionantă. Sursa foto: cancan.ro

Ce avere are actorul de la Bollywood Salman Khan

Salman Kahan nu este doar unul dintre cei mai cunoscuți și bine plătiți actori de la Bollywood, ci este și o persoană foarte bogată. Potrivit unui top Forbes starul ocupa în anul 2014 locul 14 în topul celor mai bine plătiți actori. Prin urmare, iubitul româncei Iulia Vântur este unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume și are o avere netă totală de 200.000.000 de dolari.

Îndrăgitul actor indian i-a surclasat conform acestui top pe mai mulți actori americani printre care se numără Leonardo di Caprio și Will Smith. Iulia Vântur se poate mândri cu cel care îi va deveni soț. În momentul în care Iulia Vântur va deveni doamna Khan va fi și milionară.

 

 

 

 



	                        
                        
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×