Iulia Vântur e în stare de șoc. Salman Khan ar putea intra la închisoare. Poliția a arestat deja un om!

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/10/2019, 08:57
Iulia Vântur e în stare de șoc. Salman Khan ar putea intra la închisoare. Poliția a arestat deja un om!
Salman Khan riscă să ajungă în închisoare. Sursa foto: lokmat.news18.com

Salman Khan are șanse să ajungă la închisoare! Ar putea fi citat într-un dosar al unui fost angajat sub suspiciunea de tăinuire și riscă, astfel, să intre la pușcărie. Este vorba despre un bărbat de 62 de ani căutat pentru jafuri și crime, pe nume Shakti Siddheshwar Rana. Acesta a fost găsit de oamenii legii într-unul din bungalow-urile actorului bollywoodian, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este: știa Salman Khan că are drept angajat un infractor periculos?

Salman Khan riscă să ajungă la închisoare pentru tăinuire

Îl folosea Salman Khan pe Rana în diferite operațiunie? Jurnaliștii indieni speculează pe această temă după ce bărbatul care lucra pentru iubitul Iuliei Vântur a fost arestat. Rana este suspect în cazul unei crime comise în anul 1990, un asasinat care a cutremurat la acea vreme comunitatea din Mumbai.

După ani de cercetări, polițiștii au ajuns la concluzia că angajatul lui Khan este vinovat pentru comiterea mai multor jafuri și a unui asasinat, suspect într-o serie de alte dosare cu infracțiuni pentru care ar putea sta la închisoare până la sfârșitul vieții, scrie lokmat.news18.com.

salman khan închisoare - în poză, alături de iulia vântur
Salman Khan are o relație cu prezentatoarea Iulia Vântur, care de câțiva ani este una dintre cele mai adulate dansatoare, cântărețe și actrițe de la Bollywood. Sursa foto: româniatv.net

Criminalul lucra pentru Salman Khan de mai bine de 15 ani

Despre suspectul din acest caz se știe că lucrează pentru actor de mai bine de 15 ani. Iubitul Iuliei Vântur va ajunge și el în fața procurorilor pentru a da declarații în această speță, având în vedere că omul săltat din bungalow era unul din cei mai de încredere subalterni ai vedetei.

Cât despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur, aceștia ba sunt împreună, ba sunt despărțiți. De altfel, deși s-au afișat în public de nenumărate ori, cei doi nu au vrut să vorbească niciodată deschis despre relația lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×