Iulia Albu vrea să mai aibă un copil: „Dacă o să fac unul, pe celălalt o să îl adopt”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
31/08/2019, 16:38
Iulia Albu vrea să mai aibă un copil: „Dacă o să fac unul, pe celălalt o să îl adopt”
Iulia Albu mai vrea un copil. Sursa foto: ciao.ro

Criticul de modă Iulia Albu a vorbit despre planurile ei de viitor, în care include posibilitatea de a deveni din nou mamă. Vedeta a spus recent pentru revista OK Magazine că își dorește foarte mult chiar și să înfieze un copil și că nu va face ca multe alte celebrități, anume nu va înfia un copil dintr-o țară exotică, ci unul din România.

Iulia Albu ar înfia un copil

Albu se declară astfel împotriva adopțiilor la distanță. Vedeta a mai vorbit totodată și despre șansele de a îmbrăca din nou rochia de mireasă, mai ales că de ceva vreme se iubește cu un străin despre care tot ce se știe este că e un potent om de afaceri.

„Dacă o să avem gemeni o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt. Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia şi nu la distanţă”, a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu
Vedeta nu s-a decis dacă va face o nuntă cu tam-tam sau va fi un eveniment super-privat. Sursa foto: Ok Magazine

Criticul de modă nu s-a hotărât dacă nunta va fi una mediatică au ba

„Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine”, a mai spus Iulia, scrie ciao.ro.

Iulia Albu are o fetiță, Mikaela, pe care a făcut-o împreună cu creatorul de pantofi Mihai Albu. Criticul de modă realizează în prezent o rubrică în emisiunea La Măruță de la PRO TV. Vedeta a surprins pe toată lumea cu plecarea ei de la Kanal D, unde era jurată în emisiunea „Bravo, ai stil”. S-a zvonit că Iulia nu s-a mai înțeles bine nici cu producătorii turci, nici cu colegii de platou.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×