Iulia Albu s-a operat. Vedetei i-a fost îndepărtat un chist ovarian

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/05/2019, 21:38
Iulia Albu s-a operat. Vedetei i-a fost îndepărtat un chist ovarian
Iulia Albu a fost supusă unei intervenții chirurgicale în luna aprilie. Sursa foto: iuliaalbu.com

Iulia Albu a trecut recent printr-o problemă medicală despre care a vorbit abia acum, după operație. Criticului de modă i s-a depistat un chist ovarian și a fost nevoită să ajungă pe mâna chirurgilor. Fosta soție a creatorului de pantofi Mihai Albu a povestit prin ce a fost nevoită să treacă și care este starea ei actuală de sănătate.

Iulia Albu, depistată cu chist ovarian și operată

Iulia a spus că a fost supusă unei intervenții laparoscopice de îndepărtare a unui chist ovarian. Operația a avut loc pe 24 aprilie, iar fosta jurată de la Bravo, ai stil a decis să vorbească abia acum despre asta. A spus că, din fericire, în cazul ei lucrurile au mers mai bine căci a aflat la timp de problema medicală, deci nu a fost prea târziu.

Iulia a trebuit să stea departe o lună de zile, să facă o pauză, conform tratamentului indicat de doctori. Vedeta s-a plâns că nu a beneficiat de o reducere a costurilor din spital, deși contribuie la stat, așa că toată intervenția a costat-o nici mai mult, nici mai puțin decât 12.000 de lei. Acum vedeta se simte mai bine și nu există motive de îngrijorare pentru starea ei.

Iulia Albu a mers la timp la doctor. Sursa foto: Instagram Iulia Albu

Intervenția chirurgicală a costat-o pe vedetă 12.000 de lei

„Așadar … am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian și singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă.

Din fericire, diagnosticul corect nu a a venit „prea tarziu”, operația a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă. Intervenția a presupus o lună de repaus „de bun simț” si o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri sau disconfort major și am purtat tocuri chiar de a doua zi. Fără reclame, fără compromisuri și fără minciuni.

Operația a fost achitată integral ridicându-se la aproximativ 12.000 ron. Surprinzător, deși unii dintre noi plătim o gramadă de taxe, statul nu suporta decât la puține spitale private mai mult decât o zecime din aceste costuri”, a scris Iulia pe blogul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×