Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestriţu: “Pocnitoare”. Ce a zis de Antonia şi Alex Velea

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/05/2019, 09:39
Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestriţu: “Pocnitoare”. Ce a zis de Antonia şi Alex Velea GALERIE FOTO
Iulia Albu a comentat ținutele vedetelor de la petrecerea Viva! Sursa foto: Instagram Iulia Albu

Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestrițu. Criticul de modă a comentat aparițiile vedetelor la petrecerea Viva! și nu au scăpat de analiza fostei jurate de la Bravo, ai stil nici Antonia și Alex Velea. La adresa Adelinei Pestrițu, Iulia Albu a avut de adresat cuvinte nu tocmai frumoase, care cu siguranță o vor deranja pe bloggeriță.

Iulia Albu a criticat-o dur pe Adelina Pestrițu

Despre Pestrițu, Iulia a spus că s-a îmbrăcat precum o pocnitoare. Vedeta a remarcat folia cu bule de protecție purtată de fosta iubită a lui Liviu Vârciu și sandalele ei, despre care nu a avut cuvinte mai bune. Diva a spus că Adelina nu a respectat absolut deloc tematica galei la care a participat.

Cât despre coafura Adinei Buzatu, Iulia a scris că arăta precum un croissant expandat. La polul opus s-au situat Alex Velea și Antonia, despre care criticul de modă a spus că a fost cuplul cel mai bine îmbrăcat la petrecerea de 20 de ani a revistei Viva!. Antonia, în opinia Iuliei, a ales bine ținuta girlish pentru că vine în perfectă completare cu cea a partenerului.

Antonia și Alex Velea, apreciați de Iulia Albu. Sursa foto: iuliaalbu.com

Lora, apreciată de criticul de modă

Lora a avut o apariție impecabilă, chiar dacă Iulia nu se omoară după rochia pe care a purtat-o și nici după pantofi, căci despre sandale a scris că sunt banale. Machiajul și coafura, în opinia vedetei, au salvat-o pe Lora de la un dezastru stilistic. ”Adelina Pestrițu s-a îmbrăcat în pocnitoare. La folia aceea cu bule de protecție pe care o poartă pe post de rochie mă refer, firește!

Ar fi sunat oare mai bine “Adelina Pestrițu a venit îmbrăcată în Bulă“? Rămăn în pronunțare în această speță. Revenind la lucruri mai presante, POOOC!… rochia are o căptușeală extrem de urâtă, iar sandalele au un aspect fad. Nimic în comun cu tematica evenimentului sau cu 2019 în general. -45”, a scris Iulia despre Pestrițu pe site-ul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×