Iulia Albu este însărcinată? Mesajul cu care și-a pus fanii pe gânduri: „Se întâmplă ceva la nivelul pieptului”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/05/2020, 18:06
Iulia Albu este însărcinată? Mesajul cu care și-a pus fanii pe gânduri: „Se întâmplă ceva la nivelul pieptului”
Iulia Albu a lăsat de înțeles că ar putea fi însărcinată. Sursa foto: Captură TV

Chiar dacă se apropie deja de 40 de ani, Iulia Albu face tot ce îi stă în putință ca timpul să nu-și pună amprenta asupra fizicului său. Și îi reușește, pentru că afișează un look extrem de proaspăt, iar cele câteva kilograme în plus pe care le-a acumulat în ultima vreme nu sunt deloc o problemă, ba chiar îi conturează mult mai bine formele de invidiat.

Iulia Albu, transformare incredibilă. Fanii sunt în extaz

Cât despre decolteul ceva mai plin decât de obicei, frumoasa stilistă și critic de modă a reacționat cu umor, în stilul caracteristic, dând de înțeles că ar putea fi vorba despre o sarcină. Având în vedere că multe adevăruri se spun în glumă, fanii au fost puși instantaneu pe gânduri.

Cu atât mai mult cu cât vedeta afișa până nu demult o  siluetă silfidă, mult prea subțire în opinia admiratorilor săi. La vremea respectivă, Iulia a pus această situație pe seama perioadei de după naștere, când corpul i s-a modificat radical, chiar dacă a continuat să urmeze un stil de viață sănătos și să stea departe de tentații.

Declarația spumoasă cu care i-a pus pe gânduri pe fani: „Poate sunt însărcinată”

Lucrurile s-au schimbat radical în ultima vreme, pentru că stilista pare să fi luat puțin în greutate, cât să-și poată pune în evidență formele cu care ar suci mințile oricărui bărbat. Surprinzătoare ca de obicei, aceasta a intrat în direct cu Cătălin Măruță purtând un corset extrem de provocator, accesoriu vestimentar care prezentatorului TV i s-a părut puțin incomod.

Să știi că mă strânge puțin…în ultimul timp, pentru că am mâncat foarte mult mărar, se întâmplă ceva la nivelul pieptului. Sauuuu, poate sunt însărcinată!‘, a declarat Iulia Albu, mai în glumă, mai în serios. Declarația sa a stârnit apoi un val de reacții în mediul online, unde fanii s-au întrebat dacă nu cumva chiar se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Nu de alta, dar au trecut deja patru ani de când s-a îndrăgostit de Mike, un om de afaceri britanic, iar relația merge cât se poate de bine. Cât despre Mikaela, fetița pe care o are cu fostul soț, celebrul designer Mihai Albu, aceasta nu ar fi deranjată de apariția unei surioare sau a unui frățior.

În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu. Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung.

Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an. Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat.

Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine. Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, a dezvăluit Iulia Albu în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×