Iulia Albu a reacționat după ce a văzut imaginile cu rochia Elenei Udrea de la botez: “Păpușa Barbie a politicii”

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
20/09/2019, 19:07
Iulia Albu a reacționat după ce a văzut imaginile cu rochia Elenei Udrea de la botez: “Păpușa Barbie a politicii”
Iulia Albu critică ținuta Elenei Udrea. Sursa foto: stirescu.ro

Iulia Albu nu o iartă pe Elena Udrea, nici măcar într-una dintre cele mai fericite zile din viața sa. Cunoscutul designer a comentat în stilul caracteristic ținuta aleasă de fostul ministru al Turismului pentru botezul fiicei sale, Eva Maria și nu a ezitat să critice elementele care nu i-au fost tocmai pe plac.

Iulia Albu critică vestimentația aleasă de Elena Udrea pentru botezul fetiței

Păpușa Barbie a politicii românești revine într-o formă de zile mari, însă cu un look mai passé decât eșarfa animal print purtată la rochia roșie de birou. Câteodată stau și ponderez rațiunile pentru care o femeie poate să-și achiziționeze o asemenea rochie pentru că logica unei asemenea opțiuni mă depășește. Indiferent de colecție, designer și preț, această piesă este complet demodată.

Iar alegerea pantofilor, deși în aparență una safe, este pe cât se poate de banală. Aici nu vorbim despre orice persoană de pe stradă, ci despre cineva care a avut și are acces la piese semnate de cele mai mari case de modă ale lumii. Este de preferat, ca atunci când distanța dintre breton și umeri nu este una considerabilă, să nu optați pentru lucruri în care vă înecați. Ideea unei ținute, la modul general, este aceea de a vă pune în valoare, nu de a vă scufunda în ea”, a declarat Iulia Albu pentru viva.ro.

Aceasta este ținuta aleasă de Elena Udrea pentru botezul ficiei sale. Sursa foto: libertatea.ro
Aceasta este ținuta aleasă de Elena Udrea pentru botezul ficei sale. Sursa foto: libertatea.ro

Iulia Albu, impresionată de machiajul fostei blonde de la Cotroceni

Chiar dacă vestimentația Elenei Udrea nu a fost tocmai inspirată, Iulia Albu a apreciat totuși machiajul natural pentru care a optat fosta blondă de la Cotroceni. De altfel, acesta a fost singurul aspect pozitiv identificat de cunoscuta creatoare de modă.

Salut inițiativa Elenei Udrea de a nu ne arăta pedichiura, probabil în aceeași nuanță cu manichiura, un roz Malibu Barbie, și el trecut deja chiar și de al doilea val al celebrității, dar și alegerea unui machiaj natural”, a mai spus Iulia Albu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×