Elena Udrea, la botezul fetiței: ”Mi-aș fi dorit foarte mult ca Alina Bica să fie alături de mine”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/09/2019, 16:36
Elena Udrea, la botezul fetiței: ”Mi-aș fi dorit foarte mult ca Alina Bica să fie alături de mine”
Elena Udrea și-ar fi dorit ca Alina Bica să ia parte la botezul fiicei sale. Sursa foto: realitatea.net

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au botezat-o în urmă cu scurt timp pe fetița lor Eva Maria. Fosta blondă de la Cotroceni a ales ziua de 20 septembrie pentru că este ziua în care fiica sa împlinește un an. Fostul ministru al Turismului a declarat înainte de a intra în Mănăstirea Cașin din București că i-ar fi plăcut să fie și Alina Bica alături de ea. 

Elena Udrea ar fi vrut ca Alina Bica să ia parte la botezul fetiței sale

Elena Udrea a declarat înainte de a o boteza pe fetița sa Eva Maria că este un moment foarte important din viața ei. Fostul ministru al Turismului a mai spus că este cel mai important eveniment după nașterea fiicei sale. Elena Udrea a mărturisit că i-ar fi plăcut să fie alături de ea și Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, alături de care a fost arestată în dosarul „Gala Bute”.

„Foarte mult, Alina Bica a văzut-o (pe fetiță – n.r.) înaintea mea”, a răspuns Elena Udrea în momentul în care a fost întrebată dacă și-ar fi dorit să fie și Alina Bica la botezul fetiței sale și a lui Adrian Alexandrov.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat astăzi fetița
Elena Udrea a purtat o ținută de culoare albă creată de un designer român. Sursa foto: click.ro

Elena Udrea și-a dorit ca fiica sa să fie o prințesă în ziua botezului

Elena Udrea a născut în urmă cu un an în Costa Rica la ora 14.00, ora României. Iubita lui Adrian Alexandrov a declarat că a luat decizia de a face botezul fetiței după ora 14.00 și a stat acasă așteptând să se deschidă cerurile.

„E cel mai important moment din viața mea după cel în care am născut-o fix acum un an, la ora 2 după-amiaza, ora României, de asta am și stat acasă, ca să așteptăm momentul când se deschid cerurile pentru ea și acum să sperăm că la slujbă totul va fi bine pentru ea, nu se va speria, pentru că e destul de mare, nu știu dacă acceptă să intre în cristelniță, o să vedem”, a spus Elena Udrea înainte de a intra în Mănăstirea Cașin.

Fosta blondă de la Cotroceni a ales pentru fiica sa o ținută de prințesă, o rochie de culoare albă. În plus, Elena Udrea a purtat o fustă albă de tip creion, un top alb cu mânecă lungă din dantelă și o pereche de pantofi tot albi. Ținutele au fost create de un designer român.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×