Iubita lui Dani Oțil, pretenții de milioane. Gabriela Prisăcariu vrea aparat de cafea cu ”pernițe”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 11:43
Iubita lui Dani Oțil, pretenții de milioane. Gabriela Prisăcariu vrea aparat de cafea cu ”pernițe”
Dani Oțil, primele contradicții cu iubita sa Gabriela legat de un aparat de cafea. Sursa foto: Instagram.com

Dani Oțil a mărturisit că începe o nouă etapă alături de iubita sa, Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” ar vrea să schimbe anumite electrocasnice din locuință, dar nu ar vrea să investească prea mult, însă partenera sa de viață este de cu totul altă părere.

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, vrea aparat de cafea cu ”pernițe”

Dani Oțil, colegul de matinal al lui Răzvan Simion, și-a cerut recent iubita în căsătorie și a început să facă anumite schimbări. Gabriela Prisăcariu ar vrea să cumpere electrocasnice scumpe, însă prezentatorul TV nu ar vrea să investească o sumă prea mare.

Iubita lui Dani Oțil și-ar dori un aparat de cafea cu „cele mai scumpe pernițe din aluminiu”. Prezentatorul a adăugat că a dus-o pe Gabriela la cel mai scump magazin unde a ales unul dintre cele mai scumpe aparate de cafea care ajunge la valoarea de 11 milioane.

„Am dus-o și la magazinul cu cele mai scumpe, am găsit unul la 11 milioane. Face o singură cafea! Mi-a zis domnul vânzător că face un singur cappucino după aia trebuie încărcat din nou. E pentru o singură persoană. Și are și cele mai scumpe doze… din aluminiu. 

Am întrebat-o la care s-a hotărât. La cel de două milioane și pernițele de la colț de stradă sau cel la 11 milioane cu cele mai scumpe pernițe din aluminiu”, a povestit Dani, relatează a1.ro.

Prezentatorul TV, Dani Oțil: ”Mi-a plăcut mult cafeaua în tinerețe”

Prezentatorul a mai povestit că a mers în mall, nu pentru a cumpăra un aparat de cafea, ci doar pentru a realiza un studiu de piață. În plus, iubitul fotomodelului Gabriela Prisăcariu a adăugat că are patru astfel de aparate acasă și nu își mai dorește să achiziționeze altul pentru că este „zgârcit”.

„Am patru de aparate de cafea, de orice fel. Mi-a plăcut mult cafeaua în tinerețe și mi-am luat. Pot să-ți fac cafea din care vrei tu, din orice coț al planetei. De când cu noua viață mi s-a pus în vedere că mai trebuie să luăm un aparat de cafea. Cică nu aveam cu pernițe. 

Mie nu-mi place cafeaua asta cu pernițe pentru că mi se pare că nu știi niciodată ce ai acolo. Și am fost ieri într-un studiu de piață, nu ca să iau, că sunt zgîrcit, doar ca să demonstrez ceva. Băi, am făcut un studiu social, vai de capul meu…”, a mai adăugat Dani.

Dani Oțil, dezamăgit de concluzia studiului său

„Îmi zice: «M-m gândit. Dacă din acela am la casa cealaltă, zic că e bine să încerc și din acesta mai scump»”, a mai adăugat prezentatorul TV care a ajuns și la o concluzie referitoare la „studiul” său aceea că femeia alege mereu numai obiecte scumpe.

„Studiul meu social s-a încheiat, dragii mei, am tras concluzia! Indiferent câte opțiuni sunt pe piață, femeia o va alege pe cea mai scumpă, a ținut să completeze Dani Oțil, potrivit sursei menționate.

Răzvan Simion l-a întrebat pe colegul său dacă este nebun. Răspunsul lui Dani Oțil a fost afirmativ, acesta fiind și momentul în care iubitul cântăreței Lidia Buble a venit cu propria concluzie legat de acest „studiu”.

„Sexul slab este mai puternic decât sexul tare din cauza slăbiciunii sexului tare pentru sexul slab”, a spus Răzvan. „N-am știut!”, a încheiat Dani Oțil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×