Iubitul Andreei Antonescu, Ștefan Manolache, a fost lovit pe pârtie la Azuga: „Durerea a fost cumplită”. Foto

Iubitul Andreei Antonescu, Ștefan Manolache, a fost lovit pe pârtie la Azuga: „Durerea a fost cumplită”. Foto
Iubitul Andreei Antonescu, Ștefan Manolache, a fost lovit pe pârtie la Azuga *foto: instagram

Andreea Antonescu și-a petrecut ultimele zile la Azuga, alături de actualul ei iubit, Ștefan Manolache. Acesta a vrut să o învețe pe artistă cum să schieze, întrucât el a mers la Azuga prima oară în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Vacanța lor de vin a luat însă o întorsătură bizară, după ce Ștefan a fost lovit pe pârtie și a ajuns de urgență la spital, după ce a fost preluat de salvamontiști cu targa, direct de la Azuga.

Iubitul Andreei Antonescu a fost pe pârtia de la Azuga

Ștefan a publicat pe instagram o fotografie din spital dar și una cu el pe targă în timp ce este cărat de salvamontiști. După ce și-a asigurat urmăritorii că este ok, Manolache a spus ceea ce a pățit, alături de Andreea Antonescu.

„Am hotărât să urcăm pe munte să o învăț pe Bambolina (n.r. – Andreea Antonescu) să schieze. (…) Eu aici am învățat să schiez, vin aici de vreo 20 și ceva de ani la schi în mod frecvent. Știu pârtia foarte bine, nu am nicio problemă, știu regulile, nu ar fi fost niciun motiv să ne îngrijorăm”.

Ștefan explică faptul că la un moment dat au făcut un popas: „La un moment dat, pe la jumătatea pârtiei, am decis să ne oprim să facem niște fotografii pentru că era un peisaj foarte mișto și, cum în foarte puține locuri din țară este zăpadă, am zis că merită. Totul bine și frumos, am băut o gură de apă, un vin fiert, am mai râs. În mod normal nu trebuie să staționezi pe pârtie, decât în marginea acesteia. Asta am făcut și noi, ne-am pus într-un colț și ne-am pus pe fotografii. Nu se gândea nimeni că se va termina ziua atât de repede și atât de nașpa”.

El a povestit că a fost lovit de un bărbat pe o placă: „La un moment dat din vârful pârtiei coboară cu o viteză extraordinar de mare o placă destul de mare. M-a lovit direct în spate, în zona lombară, în zona rinichiului din dreapta. N-are rost să vă spun că durerea a fost cumplită. M-am speriat și eu, s-a speriat și Andreea, s-au speriat și ceilalți. A fost o durere cumplită”, a continuat Ștefan Manolache.

Iubitul Andreei Antonescu, Ștefan Manolache, a fost lovit pe pârtie la Azuga
Iubitul Andreei Antonescu, Ștefan Manolache, a fost lovit pe pârtie la Azuga *foto: instagram

Reacția Andreei Antonescu, după ce iubitul ei a fost lovit pe pârtie

„Am paralizat de frică. A fost un moment foarte aiurea”, a fost și reacția Andreei Antonescu.

„Am avut noroc că unul dintre băieții de la salvamont era la zece metri de noi și a văzut toată faza și a venit foarte repede și m-a ajutat. Mi-a scos schiurile din picioare, m-a pus într-o poziție de siguranță. Le mulțumesc încă o dată pe calea asta, super profi, le mulțumesc foarte mult. Toți au fost super tari, inclusiv medicii de la Sinaia, cei de la Ploiești. Chiar a fost măgulitor pentru mine să văd atâta implicare”, a concluzionat Ștefan Manolache, în mesajele de pe instagram.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache se află într-o relație de câteva luni, după ce solista Andre a luat decizia să se despartă de bărbatul alături de care are și un copil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×