Îți împarți contul și parola de Netflix cu prietenii și familia? În curând nu vei mai putea să faci asta!

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 15:54
Îți împarți contul și parola de Netflix cu prietenii și familia? În curând nu vei mai putea să faci asta!
Directorii Netflix aduc unele schimbări platformei. Sursa foto: play.google.com

Platforma de streaming Netflix a devenit foarte populară datorită filmelor și serialelor pe care le poți viziona la un preț avantajos lunar. Dacă până acum puteai folosi același cont cu familia și prietenii, iată că directorul Netflix Greg Peters vrea să schimbe acest lucru.

Ce modificări va avea platforma de streaming Netflix

Directorul Netflix a anunțat într-un interviu că vrea să limiteze partajarea contului și parolei, un subiect de interes major în industria de streaming în ultima perioadă. Asta înseamnă că nu vom mai putea folosi același cont cu prietenii și familia ca până acum. Anunțul a fost făcut la începutul acestei săptămâni de directorul platformei Greg Peters.

Modelul de afaceri propus de Netflix este ca fiecare cămin să aibă propriul cont. „Vom continua să monitorizăm acest aspect astfel încât să analizăm situația. Urmează să vedem acele modalități favorabile consumatorilor”, a declarat Greg Peters, potrivit independent.co.uk.

Fiecare cămin va avea propriul cont de Netflix
Utilizatorii Netflix nu mai pot folosi acelșai cont cu prietenii și familia. Sursa foto: digitaltrends.com

Ce filme poți viziona pe platforma de streaming Netflix

Netflix este lider la distribuirea de filme și seriale online. Platforma de streaming are și o aplicație gratuită care poate fi descărcată atât pe Android, cât și iOS. Prima lună este gratuită, iar apoi se plătește un abonament lunar care costă circa 4o lei/lună. Netflix Inc. este o companie americană care are sediul central în Los Gatos și a fost fondată în anul 1997 de doi prieteni: Reed Hastings și Marc Randolph.

Serviciul de filme online Netflix s-a confruntat în urmă cu puțin timp cu o problemă destul de serioasă, numărul de clienți a scăzut drastic, în timp ce concurența a lansat servicii care se bat pe aceeași piață cu Netflix. Aici este vorba de Disney care a preluat în acest an Fox pentru 71 de miliarde de dolari și a anunțat lansarea Disney+. În același timp Apple este una dintre cele mai mari și mai bogate companii de tehnologie din lume care este foarte populaăr în rândul tinerilor.

 



	                        
                        
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×