Italienii își fac provizii de mâncare, după apariția coronavirusului! Cum arată un magazin din nordul Italiei! Un român a filmat totul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/02/2020, 12:40
Italienii își fac provizii de mâncare, după apariția coronavirusului! Cum arată un magazin din nordul Italiei! Un român a filmat totul
Italienii își fac provizii de mâncare, după apariția coronavirusului. Sursa foto: stiridecluj.ro

O filmare făcută într-un magazin Lidl din nordul Italiei s-a viralizat pe internet, după ce un român a surprins în imagini magazinul aproape fără marfă. Oamenii au cumpărat masiv, după ce coronavirusul a închis deja 11 localități și a ucis patru persoane, iar alte peste 150 sunt deja purtătoare ale temutului virus.

Italienii își fac provizii de mâncare, după apariția coronavirusului

Rafturile magazinului sunt goale, la fel ca și vitrinele de carne. Oamenii se plimbă printre rafturile magazinului din nordul Italiei sperând că vor mai găsi alimente care să le asigure traiul pentru câteva zile, după ce se vor închide în case.

Așadar, italienii și-au făcut provizii pentru vremurile ce vor veni, care se anunță unele foarte dificile. Italia este cea mai afectată de coronavirus, după China. Au fost confirmate patru decese, iar numărul îmbolnăvirilor crește de la zi la zi. Ultima cifră dată de guvernul italian arată că 152 de oameni au contractat temutul virus. Între timp, Europa se pregătește de venirea coronavirusului, care se pare că se transmite și prin aer, nu doar de la om la om.

Aceasta este situația actuala într-un Lidl situat in nordul Italiei !

Posted by David Cristian on Sunday, February 23, 2020

Austria suspendă circulația feroviară cu Italia

Oamenii de știință au spus că în Italia au fost confirmate cazuri de îmbolnăviri la persoane care nu au călătorit în China și nici nu au intrat în contact cu oameni bolnavi.

Austria a anunțat duminică că a suspendat traficul feroviar spre și dinspre Italia. Toate trenurile care plecau sau veneau din Italia au fost anulate, iar un tren a fost oprit pe drum, după ce s-a aflat că la bord sunt două persoane care au temperatură! Acestea veneau din Veneția, unde au murit trei oameni de coronavirus. Trenul avea destinația Germania însă autoritățile italiene l-au oprit în Pasul Brennen, din munții Alpi. Autoritățile încă nu au luat nicio decizie în ceea ce privește trenul plin cu pasageri tras pe linie moartă în munți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×