Irina Tănase nu îi duce dorul lui Liviu Dragnea! Iubita fostului şef PSD e toată un zâmbet. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/12/2019, 10:01
Irina Tănase nu îi duce dorul lui Liviu Dragnea! Iubita fostului şef PSD e toată un zâmbet. FOTO
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, extrem de zâmbitoare. Sursa foto: Instagram

Irina Tănase pare să îl fi uitat pe Liviu Dragnea. Fata își vede de viața ei și se pare că s-a obișnuit deja cu ideea că iubitul ei, fostul președinte al PSD, nu va ieși repede din închisoare. Tânăra de 27 de ani postează tot mai des fotografii cu ea pe rețelele online și e numai un zâmbet.

Irina Tănase, mai zâmbitoare ca niciodată, în absența lui Liviu Dragnea

Recent, Irina a postat o imagine pe contul ei de Instagram în care este cu zâmbetul până la urechi, într-o pijama roz, întinsă pe pat.

Nu știm dacă tânăra se gândește la partenerul ei, care între timp e la răcoare, dar ce se vede limpede este că e mai fericită ca niciodată.

Tânăra se implică în acte caritabile

În urmă cu câteva zile, Irina s-a implicat într-un caz umanitar. A încercat să sensibilizeze urmăritorii ei de pe rețelele de socializare pentru ajutorarea lui Robert, un băiețel cu o complicație genetică teribilă.

„Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulţi bebeluşi. Din fericire, există tratament. Costă 2 milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte. Există această posibilitate de a-l salva”, era mesajul Irinei.

„Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică. Şi pot înţelege disperarea părinţilor şi clipele grele prin care ei trec. Când primeşti un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură”, a mai scris iubita lui Dragnea.

Liviu Dragnea are dreptul de a vorbi o oră pe zi la telefon și se folosește din plin de acest drept.

Persoana cu care vorbește aproape zi de zi, cea mai mare parte din timp, este Irina Tănase, scrie presa mondenă de la noi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×