Irina Tănase a petrecut în club, de Revelion. Iubita lui Dragnea a dansat toată noaptea

Irina Tănase a petrecut în club, de Revelion. Iubita lui Dragnea a dansat toată noapteaGALERIE FOTO
Irina Tănase postează tot mai des imagini cu ea pe rețelele de socializare. Sursa foto: captură Youtube

Irina Tănase a avut parte de o petrecere de pomină în noaptea de Revelion. Fără Liviu Dragnea, iubita acestuia a chefuit alături de prieteni într-un local de fițe din București.

Irina Tănase a petrecut fără Liviu Dragnea de Revelion

Notă: pentru a vedea imaginile publicate de Irina Tănase accesează galeria foto a articolului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Partenera de 25 de ani a fostului lider al PSD, încarcerat între timp la Penitenciarul Rahova, și-a trăit tinerețea într-unul dintre cele mai importante momente ale anului: Revelionul.

Irina postează tot mai des pe Instagram

Irina și-a actualizat story-urile de la Instagram cu imagini din clubul în care a petrecut, iar într-una dintre poze se arată extrem de zâmbitoare și fericită.

„Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”, a scris Irina la unul dintre story-uri, înainte de Anul Nou.

În urmă cu doar două luni, Irina i-a dedicat o poezie iubitului său, prilej cu care internauții s-au luat de ea.

Fostul președinte al Camerei Deputaților a fost condamnat pe 27 mai 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, la o zi după alegerile europarlamentare.

Dragnea a solicitat recent anularea condamnării sale în acest dosar invocând o serie de chichițe legislative, însă Tribunalul Uniunii Europene a respins cererea acestuia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×