Irina Rimes se pregătește să urce din nou pe scenă, după ce a fost operată de urgență! Când are primul concert

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/01/2020, 13:25
Irina Rimes se pregătește să urce din nou pe scenă, după ce a fost operată de urgență! Când are primul concert
Irina Rimes se pregătește să urce din nou pe scenă. Sursa foto: exquis.ro

Irina Rimes se pregătește să urce din nou pe scenă, după ce a fost operată de urgență! Vedeta a avut un sfârșit de an de coșmar, după ce a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale, chiar în noaptea de Revelion! Medicii au descoperit că vedeta suferea de o hemoragie internă și nu au mai lăsat-o să plece acasă.

Irina Rimes se pregătește să urce din nou pe scenă

Artista a fost operată cu succes, iar acum se pregătește de primul concert, după ce în noaptea de Revelion nu a mai putut ajunge la Iași, acolo unde trebuia să suțină un spectacol.

Irina Rimes va susține primul ei concert din 2020, la numai 11 zile de când  problemele ginecologice au dus-o pe mâna medicilor, potrivi Spynews. Fanii au încurajat-o și i-au transmis zeci de mesaje.

Fanii i-au transmis mesaje de încurajare

„Să nu uiți că noi ,fanii tăi, suntem mereu aproape de tine și ne bucurăm alături de tine”, “Un an nou cu bine și multe realizări, Iri. Credința vindecă. Sănătate și putere de muncă. You are not alone (n.r.: Tu nu ești singură)!”.

“Cum te simți, ești bine dragă Irinuța?!?”, “Multă sănătate și la mulți ani! Dar aș dori să ne și răspunzi la mesaje”, au fost câteva dintre mesajele postate de fani.

Irina Rimes a făcut anunțul trist pe Facebook, chiar în ultima zi din anul 2019, când a anunțat că are o problemă medicală care nu suportă amânare.

“Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează.

Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație.

Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, le-a transmis atunci Irina Rimes fanilor ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×