Irina Rimes a scos melodia „Băiatul meu frumos”: „E dedicată omului care m-a reînviat” – Video

Dan Suta   
în Muzica
28/04/2020, 16:55
Irina Rimes a scos melodia „Băiatul meu frumos”: „E dedicată omului care m-a reînviat” – Video
Irina Rimes a lansat o nouă melodie. Sursa foto: Instagram

Irina Rimes a lansat un nou videoclip chiar astăzi, 28 aprilie, dedicat unei persoane speciale din viața sa. Cântăreața a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook, unde a distribuit clipul piesei sale.

Irina Rimes a lansat o nouă melodie

Melodia se intitulează „Băiatul meu frumos” și are o încărcătură emoțională aparte pentru jurata de la Vocea României.

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respiram și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește”, a scris Irina Rimes pe Facebook.

„Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și m-a desființat”

„Videoclipul piesei “Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scena cu mine.

“Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și in jurul căruia mi s-a învârtit universul pana când a ajuns la ceea ce este acum”, a mai scris cântăreața.

„Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca sa ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau sa urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau sa simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei”, a completat artista.

Irina Rimes este una dintre cele mai iubite artiste de peste Prut. Muziciana în vârstă de 28 de ani a devenit cunoscută după lansarea melodiei „Visele” în urmă cu 3 ani, iar de atunci este una dintre cele mai ascultate cântărețe de la noi, melodiile sale fiind pe toate posturile de radio.

Pe lângă cariera muzicală, artista este în prezent jurată la Vocea României, alături de Smiley, Horia Brenciu și Tudor Chirilă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×