Irina Loghin reacționează după ce s-a scris că a murit. Cântăreța este la Techirghiol, unde face tratament

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
28/10/2019, 16:34
Irina Loghin reacționează după ce s-a scris că a murit. Cântăreța este la Techirghiol, unde face tratament
Irina Loghin reacție după ce s-a scris că a murit. Sursa foto: kanald.ro

Irina Loghin reacționează după ce s-a scris că a murit! Faimoasa interpretă de muzică populară a fost victima unui fake news. Nu a fost însă prima dată când au apărut astfel de știri false despre interpreta atât de iubită de românii de pretutindeni.

Irina Loghin, reacție după ce s-a scris că a murit

Artista de muzică populară s-a declarat mâhnită de apariția acestor știri false și se întreabă cine lansează astfel de zvonuri morbide. Contactată de reporterii SpynewsIrina Loghin s-a declarat extrem de dezamăgită şi chiar furioasă pe cei care aruncă cu noroi în ea.

Irina Loghin a declarat că este dezamăgită de felul în care au ajuns să decurgă lucrurile şi nu vrea nimic altceva decât să fie lăsată în pace pentru a se putea concentra pe lucrurile care contează cu adevărat pentru ea.

Irina Loghin s-a săturat de știrile false

Interpreta Irina Loghin este bine-sănătoasă și, mai mult, se tratează cu băi de nămol care par că o ajută să rămână frumoasă, așa cum o știm cu toții. Aceasta a declarat pentru sursa citată că în acest moment urmează un tratament la Techirghiol, așadar vestea morții sale este una falsă.

Vedeta a spus că nu a fostrima dată când cineva a lansat astfel de zvonuri la adresa ei, iar ea chiar s-a săturat să stea să de explicații și să le spună oamenilor că este bine. O face, totuși, din respect pentru milioane ei de fani din țară și din străinătate.

Irina Loghin a fost solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu. Cu o bogată activitate concertistică și cu un număr mare de evidențieri discografice, Irina Loghin a cântat o lungă perioadă de timp și în străinătate. Irina Loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea și este mamă a doi copii, Ciprian și Irinuca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×