Irina Loghin reacționează după ce s-a scris că a murit. Cântăreța este la Techirghiol, unde face tratament

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
28/10/2019, 16:34
Irina Loghin reacționează după ce s-a scris că a murit. Cântăreța este la Techirghiol, unde face tratament
Irina Loghin reacție după ce s-a scris că a murit. Sursa foto: kanald.ro

Irina Loghin reacționează după ce s-a scris că a murit! Faimoasa interpretă de muzică populară a fost victima unui fake news. Nu a fost însă prima dată când au apărut astfel de știri false despre interpreta atât de iubită de românii de pretutindeni.

Irina Loghin, reacție după ce s-a scris că a murit

Artista de muzică populară s-a declarat mâhnită de apariția acestor știri false și se întreabă cine lansează astfel de zvonuri morbide. Contactată de reporterii Irina Loghin s-a declarat extrem de dezamăgită şi chiar furioasă pe cei care aruncă cu noroi în ea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Irina Loghin a declarat că este dezamăgită de felul în care au ajuns să decurgă lucrurile şi nu vrea nimic altceva decât să fie lăsată în pace pentru a se putea concentra pe lucrurile care contează cu adevărat pentru ea.

Irina Loghin s-a săturat de știrile false

Interpreta Irina Loghin este bine-sănătoasă și, mai mult, se tratează cu băi de nămol care par că o ajută să rămână frumoasă, așa cum o știm cu toții. Aceasta a declarat pentru sursa citată că în acest moment urmează un tratament la Techirghiol, așadar vestea morții sale este una falsă.

Vedeta a spus că nu a fostrima dată când cineva a lansat astfel de zvonuri la adresa ei, iar ea chiar s-a săturat să stea să de explicații și să le spună oamenilor că este bine. O face, totuși, din respect pentru milioane ei de fani din țară și din străinătate.

Irina Loghin a fost solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu. Cu o bogată activitate concertistică și cu un număr mare de evidențieri discografice, Irina Loghin a cântat o lungă perioadă de timp și în străinătate. Irina Loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea și este mamă a doi copii, Ciprian și Irinuca.

Închide ×