Ipostaze jenante cu Ramona Gabor, în Dubai! A fost fotografiată și filmată așa!

Claudiu Ilie    Sandra Popescu   
în Poze haioase
13/09/2018, 20:19
Ipostaze jenante cu Ramona Gabor, în Dubai! A fost fotografiată și filmată așa! GALERIE FOTO
Ramona Gabor s-a pozta într-o ipostază jenantă, apoi a fost filmată așa

Fanii Ramonei Gabor au strâmbat din nas astăzi, după ce vedeta a postat pe o rețea de socializare mai multe imagini jenante! Frumoasa româncă stabilită de ceva timp în Dubai a postat pe Internet mai multe fotografii dintr-un salon de înfrumusețare.

Doar că românca își înfrumuseța…axila. Așadar, Ramona Gabor a postat fotografii jenante din timpul epilării la subraț. Urmăritorii ei nu s-au declarat chiar încântați de noile fotografii, însă unele tinere au fost curioase și au postat multe întrebări despre metoda respectivă de epilare. Se pare că românca a fost plătită pentru fotografiile respective, deoarece vedeta promovează o nouă metoda de epilare definitivă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Ramona Gabor s-a filmat în timp ce se epila la subraț
Ramona Gabor s-a filmat în timp ce se epila la subraț

Imaginile jenante postate de Ramona Gabor, taxate imediat de fanii săi

Ramona Gabor s-a stabilit de multă vreme la Dubai, acolo unde a reuşit să se impună ca model şi ca femeie de afaceri. Ramona Gabor duce o viaţă de lux şi trăieşte şi o poveste de dragoste cu un bărbat plin de bani. ”În Bucureşti am luat viaţa în piept, în Bucureşti mi-a fost cel mai greu, în Dubai m-am integrat foarte bine am şi muncit din prima zi, oamenii sunt mai deschişi în afară. Cu luxul nu e greu să te acomodezi, important este să nu îţi uiţi rădăcinile. Am plecat când simţeam că toată lumea voia să mă pună jos, a fost şi o ambiţie personală”, spune vedeta.

Monica Gabor afirmă că nu regretă decizia luată. ”În viaţă nu am niciun regret, când te împiedici trebuie să ştii să mergi mai departe. Să stăm să plângem pentru ce s-a întâmplat acum un minut?! Nu mai putem schimba nimic, oricum”, declară sora Monicăi Columbeanu.

Citește și Hanibal Dumitrașcu făcea declarații uluitoare despre Ramona Gabor

Citește și Imagini cu vila de 7 milioane de dolari a lui Mr. Pink! Aici se răsfață Monica și Ramona Gabor, în Malibu

Despre viaţa sa în altă parte alumii, vedeta dă detalii uimitoare. ”Femeia este foarte preţuită în Dubai, nu stai la coadă dacă vrei să îţi plăteşti facturile, bărbaţii îţi dau locul. Trebuie să ştii să te poţi adapta. Vara sunt 50 de grade, este foarte cald. Petrec mult timp în America, dar Dubaiul este oraşul meu de suflet. M-am cam mutat în America, încă muncesc să am o viză care să îmi permită să am activităţi în America”, susţine Ramona Gabor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×