Imagini cu vila de 7 milioane de dolari a lui Mr. Pink! Aici se răsfață Monica și Ramona Gabor, în Malibu

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
11/05/2018, 13:17
Imagini cu vila de 7 milioane de dolari a lui Mr. Pink! Aici se răsfață Monica și Ramona Gabor, în Malibu GALERIE FOTO

Dacă ne uităm la imaginile cu vila de 7 milioane de dolari a lui Mr. Pink din Malibu, nu putem să nu o înțelegem pe Monica Gabor de ce a ales să părăsească pentru totdeauna România. Ba mai mult, acolo a plecat și sora ei Ramona, ”sătulă” de luxul din Dubai.

Deși acum câteva luni spunea că vine în România și își deschide o afacere, Ramona Gabor a luat zilele acestea calea Americii. Ea a spus că este deschisă mereu unui nou începu și că are planuri mari pentru viața ei. Mai ales că are o pârghie acolo, cum ar fi Monica, ar fi păcat să nu profite, nu?

Sursa foto: Wowbiz

Imagini cu vila de 7 milioane de dolari a lui Mr. Pink

Vila din Malibu a lui Mr. Pink are un living imens și 5 dormitoare, un apartament pentru oaspeți, șeminee, un bar, pardoseli cu încălzire, o sală pentru saună și spa, pardoseli cu încălzire, o piscină exterioară, iar la subsol există o vinotecă spațioasă. Aici va locui și Ramona, odată mutată la sora ei.

”Deja aveam business-ul meu în Dubai, casa mea, dar am zis că trebuie să vină altă provocare în viața mea. Și am făcut marea mutare în septembrie anul trecut. A fost o decizie de pe o zi pe alta și, vorbind cu logodnicul Monicăi, care tot îmi spunea: „Gata, e timpul să te muți, ce mai faci acolo, ai stat șase ani, vino aici” …asta am și făcut, am vândut mașina și în două săptămâni am făcut marea mișcare.”, a povestit Ramona Gabor pentru Revista OK!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×