Imagini cu vila de 7 milioane de dolari a lui Mr. Pink! Aici se răsfață Monica și Ramona Gabor, în Malibu

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
11/05/2018, 13:17
Imagini cu vila de 7 milioane de dolari a lui Mr. Pink! Aici se răsfață Monica și Ramona Gabor, în Malibu GALERIE FOTO

Dacă ne uităm la imaginile cu vila de 7 milioane de dolari a lui Mr. Pink din Malibu, nu putem să nu o înțelegem pe Monica Gabor de ce a ales să părăsească pentru totdeauna România. Ba mai mult, acolo a plecat și sora ei Ramona, ”sătulă” de luxul din Dubai.

Deși acum câteva luni spunea că vine în România și își deschide o afacere, Ramona Gabor a luat zilele acestea calea Americii. Ea a spus că este deschisă mereu unui nou începu și că are planuri mari pentru viața ei. Mai ales că are o pârghie acolo, cum ar fi Monica, ar fi păcat să nu profite, nu?

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sursa foto: Wowbiz

Imagini cu vila de 7 milioane de dolari a lui Mr. Pink

Vila din Malibu a lui Mr. Pink are un living imens și 5 dormitoare, un apartament pentru oaspeți, șeminee, un bar, pardoseli cu încălzire, o sală pentru saună și spa, pardoseli cu încălzire, o piscină exterioară, iar la subsol există o vinotecă spațioasă. Aici va locui și Ramona, odată mutată la sora ei.

”Deja aveam business-ul meu în Dubai, casa mea, dar am zis că trebuie să vină altă provocare în viața mea. Și am făcut marea mutare în septembrie anul trecut. A fost o decizie de pe o zi pe alta și, vorbind cu logodnicul Monicăi, care tot îmi spunea: „Gata, e timpul să te muți, ce mai faci acolo, ai stat șase ani, vino aici” …asta am și făcut, am vândut mașina și în două săptămâni am făcut marea mișcare.”, a povestit Ramona Gabor pentru Revista OK!.

Închide ×