IPhone XS și iPhone X Max au o problemă uriașă: nu se încarcă! VIDEO

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
29/09/2018, 19:20
IPhone XS și iPhone X Max au o problemă uriașă: nu se încarcă! VIDEO
Cumpărătorii de iPhone XS și iPhone X Max s-au trezit cu un telefon care nu se conectează.

Mult așteptatele Iphone XS și iphone X Max au o problemă mare! Se pare că nu se încarcă! Clienții au raportat deja o serie incredibilă de nereguli; nereguli la care nu se aștepta nimeni. Așa că, cei care și-au dorit noile modele, au observat, după achiziționarea lor, că lucrurile nu sunt roz. Cumpărătorii de iPhone XS și iPhone X Max s-au trezit cu un telefon care nu se conectează. Conform celor reclamate de clienți, conectivitatea 4G și WI-FI ale telefoanelor este șubredă, loc în care vechiul model, iPhone 7, era as. Potrivit idevice.ro, momentele în care acestea se opresc din a-și mai face treaba sunt în cazul rețelelor de 5 GHz. Cele care funcționează mai bine pe iPhone XS ar fi 2.4 GHz, dar asta vine și cu defect în acest caz, căci performanța de care se poate bucura cel care-l utilizează este una mică. Declarația unui client relevă problemele de mai sus. ”Am aceeași problemă, în locurile în care iPhone 7 Plus și iPad(2017) sunt capabile să se conecteze la rețeaua 5ghz bine, XS are probleme.

iPhone XS și iPhone X Max nu se încarcă!

Afișează numai două bare și nu menține conexiunea așa de bine. Foarte dezamăgitor, deocamdată am trecut la rețeaua 2.4ghz pe XS. Sper ca Apple să rezolve această problemă cu o actualizare de software. Anterior a avut 8 plus. Casa mea a păstrat întotdeauna 2 baruri de lte cu picătură ocazională la un bar solid. Niciodata nu au deconectat problemele, ar putea mai putea viziona videoclipuri pe care 1 bar, etc au acum xs max si mai ales au 1 bar. Ocazional 2. Ocazional zero și căutarea unui serviciu”, a spus un utilizator.

Citește și: Soția lui Romică Țociu, la doi ani dupa ce a aflat că are cancer! Cum arată Nicoleta și care este starea ei de sănătate

Citește și: Carmen Harra, suferință cumplită. „Boala mea, o boală compulsivă în care nu te poți controla”

Se pare că nici dacă ai încerca să elimini problema de la rădăcină, adică să înlocuiești unitatea defectă, situația nu ar putea să fie una mai bună. Acest lucru duce la faptul că sistemul de operare este defect fără dar și poate. Cu toate acestea, există si performanțe care le fac să rămână de top. Printre ele se află faptul că cei care dețin un iPhone XS sau unul XS MAX pot face minuni cu propriile telefoane dacă au un semnal bun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×