Ionuț Luțu, înconjurat de polițiști lângă piața Dorobanți. Imagini EXCLUSIVE cu omul lui Gigi Becali în timp ce dădea explicații

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
08/01/2019, 16:50
Ionuț Luțu, înconjurat de polițiști lângă piața Dorobanți. Imagini EXCLUSIVE cu omul lui Gigi Becali în timp ce dădea explicații GALERIE FOTO
Ionuț Luțu a fost oprit de polițiști pe Calea Dorobanți din Capitală.

Ionuț Luțu a fost oprit de polițiști pe Calea Dorobanți din Capitală. Imaginile EXCLUSIVE îl arată pe omul de încredere al lui Gigi Becali tras pe dreapta de un echipaj de poliție. Înconjurat de oamenii de ordine, Ionuț Luțu a dat explicații câteva minute, după care și-a continuat drumul la volanul mașinii sale.

Evenimentul în care a fost implicat omul de casă al lui Gigi Becali a avut loc în jurul orei 15:15, pe Calea Dorobanți din București. Fostul fotbalist al celor de la FCSB a fost oprit în trafic de polițiști. Aceștia l-au recunoscut pe Ionuț Luțu, motiv pentru care s-au strâns în jurul acestuia, pentru discuții. Omul lui Gigi Becali a glumit cu polițiștii, semn că nu a fost vorba de nimic grav. Dealftel după câteva minute, Ionuț Luțu a urcat la volanul mașinii sale și a plecat.

Ionuț Luțu, înconjurat de polițiști lângă piața Dorobanți! A fost la mănăstire cu Gigi Becali

Nu se știe motivul exact pentru care Ionuț Luțu a fost oprit în trafic de polițiști. Cel mai probabil a fost vorba de un control de rutină sau de un avertisment pentru omul de încredere al patronului de la FCSB. Evenimentul, care a avut loc pe Calea Dorobanți nu a fost ceva grav, de aceea fostul fotbalist a fost lăsat să plece.

Gigi Becali și Ionuț Luțu au zburat cu un elicopter la mănăstirea Pătrunsa, din satul Bărbătești, județul Vâlcea

Ionuț Luțu este nedespărțit de patronul său Gigi Becali. Și când finanțatorul FCSB a renunțat pentru câteva zile la viața agitată din București și s-a retras la o mănăstire, Ionuț Luțu a fost alături de el. Cei doi au fost în Ajun de Bobotează departe de Capitală și de viața tumultoasă din București. Gigi Becali și Ionuț Luțu au zburat cu un elicopter la mănăstirea Pătrunsa, din satul Bărbătești, județul Vâlcea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×