Gigi Becali, cu elicopterul la Mănăstirea Pătrunsa! Ce au făcut oamenii când l-au văzut

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
07/01/2019, 11:37
Gigi Becali, cu elicopterul la Mănăstirea Pătrunsa! Ce au făcut oamenii când l-au văzut GALERIE FOTO
Gigi Becali a ajuns cu elicopterul la Mănăstirea Pătrunsa

Gigi Becali a mers și în acest an de Bobotează la Mănăstirea Pătrunsa, locul în care sărbătorește de fiecare dată pe 6 ianuarie. Finanțatorul clubului de fotbal FCSB nu a mai mers ca în alți ani cu un vehicul cu tracțiune 4×4, după ce ultima dată a avut probleme din cauza drumului înfundat. De această dată, Gigi Becali a ajuns cu elicopterul la Mănăstirea Pătrunsa.

Locașul de închinare este un loc unic în România. Este situat în județul Vâlcea, aproape de culmea muntelui, iar accesul nu se poate face cu mijloacele de transport terestre din cauza terenului abrupt și foarte accidentat. Tocmai de aceea Gigi Becali a ales ca în acest an să închirieze un elicopter pentru a se deplasa, iar după ce aparatul de zbor a aterizat în comuna Bărbătești, Becali a făcut un show de zile mari, în stilul său caracteristic. Finanțatorul FCSB nu a mers singur, ci însoțit de fostul fotbalist Ionuț Luțu.

Becali a fost însoțit de fostul fotbalist Ionuț Luțu
Becali a fost însoțit de fostul fotbalist Ionuț Luțu

Gigi Becali a ajuns cu elicopterul la Mănăstirea Pătrunsa

Chiar dacă vremea a fost foarte rece, Becali s-a dat jos din elicopter purtând o geacă foarte subțire și adidași. Oamenii din zonă l-au recunoscut imediat, astfel că vestea sosirii lui  în comună s-a răspândit foarte repede și mulți au venit fie să îl salute, fie să îl roage să îi lase să se fotografieze alături de el. Latifundiarul a ajuns în locul de reculegere sămbătă, 5 ianuiarie și a stat până luni dimineața.

Becali a mers să se reculeagă la Mănăstirea Pătrunsa
Becali a mers să se reculeagă la Mănăstirea Pătrunsa

Cunoscut pentru faptul că este foarte apropiat de biserică și adoră să meargă în pelerinaje, Gigi Becali a declarat în urmă cu un an că nu exclude posibilitatea ca într-o bună zi să se călugărească, unul dintre locurile în care și-ar dori să se retragă fiind Mănăstirea Pătrunsa, pe care cunoscătorii au numit-o sora Athosului românesc (Mănăstirea Frăsinei, județul Vâlcea), datorită particularităților care mai sunt întâlnite doar pe Muntele Sfânt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×