Gigi Becali, criticat după scandalul cu Syda: „Nu este Poiana Brașov a lui”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
03/01/2019, 14:28
Gigi Becali, criticat după scandalul cu Syda: „Nu este Poiana Brașov a lui” GALERIE FOTO
Gigi Becali este criticat după scandalul în care a fost implicat cu Bogdan Ionescu Syda, în Poiana Braşov

Gigi Becali şi Bogdan Ionescu Syda au fost implicaţi într-un scandal la munte, în Poiana Braşov, acolo unde aceştia îşi petreceau vacanţa de Revelion, alături de familie. Patronul de la FCSB a avut apoi reacţii acide la adresa fostului ginere al lui Traian Băsescu, spunând că i-a dat interzis în Poiană după acel schimb de replici avut înaintea Anului Nou. Acum, Gigi Becali a fost criticat de Marcel Toader, care îl condamnă pentru reacţiile avute:

„Să ne înțelegem foarte clar, nu este Poaiana Brașov a lui Gigi Becali! Ce înseamnă asta să dai interdicție? Să te cerți de Revelion, să dai interdicție unor oameni… Poți să faci altceva! Cred că Bogdan Ionescu a dat dovadă de înțelepciune și a părăsit locul respectiv să nu continue scandalul.

Marcel Toader îl critică pe Gigi Becali

Lucrurile astea nu se fac. Mergi undeva să te distrezi, cu familia, într-un loc cu foarte multă lume. Nu se face așa! E ceva de noaptea minții! Cred că glumele nepotrivite au fost într-un loc nepotrivit. (…) Bănuiesc că se simțea un fel de stăpân al locului respectiv. Amândoi au greșit, Gigi Becali nu avea cum să facă o remarcă din asta, iar Syda nu trebuia să răspundă așa. A fost o situație imatură”, a declarat Marcel Toader la Antena Stars.

Bogdan Ionescu Syda l-a supărat pe Gigi Becali în vacanţa de Revelion, de la munte, iar acum patronul de la FCSB este pus la zid
Bogdan Ionescu Syda l-a supărat pe Gigi Becali în vacanţa de Revelion, de la munte, iar acum patronul de la FCSB este pus la zid

Bogdan Ionescu reacţiona şi el, în exclusivitate pentru ŞTIRI MONDENE„Probabil că, datorită educației pe care o am, am ales să nu alimentez acel moment, preferând sa plec din locul respectiv atât eu, cât și persoana care ma însoțea, acompaniat fiind de urletele și țipetele lui Gigi Becali. Cât despre faptul ca mi-ar fi dat ‘interzis’ , termen cu care nu sunt familiarizat, țin să menționez faptul că a mai încercat el în trecut să-și facă singur dreptate…„, a spus Bogdan Ionescu „Syda” pentru Știri Mondene.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×