Ion Țiriac, la plajă cu o brunetă superbă. Galerie foto cu cei doi la mare

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/07/2019, 11:22
Ion Țiriac, la plajă cu o brunetă superbă. Galerie foto cu cei doi la mare GALERIE FOTO
Ion Țiriac a avut o legătură strânsă cu părintele Iustin Pârvu.Sursa foto: digisport.ro

Ion Țiriac (80 ani) a plecat zilele acestea pe litoralul românesc în compania unui brunete cu vreo 50 de ani mai tânără. Fostul tenismen a avut nevoie de doi bodyguarzi și un șofer care au sărit mereu în ajutorul lui.

Ion Țiriac a plecat în stațiunea Mamaia cu o brunetă

Ion Țiriac și-ar putea permite oricând o vacanță în locuri exotice precum Caraibe, Republica Dominică sau Thailanda, dar miliardarul preferă să meargă în fiecare vară pe litoralul românesc. De data aceasta Ion Țiriac a plecat în stațiunea Mamaia însoțit de o superbă brunetă, mult mai tânără decât fostul tenismen. Nu au lipsit nici șoferul și cei doi bodyguarzi care l-au însoțit pe miliardar la orice pas.

Ion Țiriac este o personalitate nonconformistă și poartă ținute șic de mii de euro. Zilele trecute miliardarul a purtat o pereche de bermude cu homari, tricou alb marca Lacoste, șlapi corai marca Nike, pălărie cu fundiță galben – portocalie Panama și ochelari Gucci. Cel mai scump accesoriu pe care Ion Țiriac l-a etalat la plajă a fost ceasul de 50.000 de euro care nu a trecut neobservat și pentru care miliardarul a avut nevoie de escortă, potrivit click.ro.

După ce au petrecut pe plajă câteva ore și au intrat în mare Ion Țiriac și bruneta au plecat la o cherhana din Mamaia unde s-au întâlnit cu mai mulți prieteni. Cei doi bodyguarzi au sărit ca din pușcă și i-au deschis portierele lui Ion Țiriac și însoțitoarei sale atât după ce au plecat de pe plajă, cât și în momentul în care au ajuns la cherhanaua unde s-au răsfățat cu preparate delicioase și au discutat despre afaceri.

Miliardarul a fost căsătorit o singură dată, la vârsta de 24 de ani
Ion Țiriac a plecat în stațiunea Mamaia însoțit de o tânără brunetă. Sursa foto: click.ro

Ion Țiriac are 3 copii cu două femei diferite

Ion Țiriac s-a căsătorit o singură dată, la vârsta de 24 de ani cu o fostă handbalistă a echipei Știința București. Nunta cu Erika Braedt a avut loc în anul 1963. Ulterior, miliardarul s-a mai îndrăgostit nebunește de două femei care l-au făcut și tată. Este vorba de fostul fotomodel Mikette von Issenberg și jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad.

Ion Țiriac s-a îndrăgostit de Mikette von Issenberg în anul 1976, iar doi ani mai târziu devena tată pentru prima oară. Fostul fotomodel a născut un băiat care poartă numele Ion Alexandru. Relația lui Ion Țiriac cu Sophie Ayad a fost una foarte îndelungată, iar din iubirea lor au rezultat doi copii: Karim (24 de ani) și Ioana (21 de ani). Ambii copii locuiesc cu mama lor la Monte Carlo.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×