Ion Țiriac a fost făcut praf! Colaborarea cu Dragnea a creat un atac dur la adresa sa

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/12/2018, 20:59
Ion Țiriac a fost făcut praf! Colaborarea cu Dragnea a creat un atac dur la adresa sa
Colaborarea lui Ion Țirac cu Dragnea a creat un atac fără precedent la adresa afaceristului

Colaborarea lui Ion Țirac cu Dragnea a creat un atac fără precedent la adresa afaceristului. După de Darius Vâlcov a dezvăluit că Țiriac a conlucra cu Guvernul în privința noilor măsuri economice, miliardarul a fost făcut praf de brokerul Cristian Sima.

Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că după ce a făcut diferite mârșăvii cu Năstase și Dragnea, dă sfaturi legate de economie. ”Idiotul asta, dupa ce a furat cu Nastase, vrea sa fure si cu Dragnea si da sfaturi economice. Habar nu are de economie, e si incult si agramat dar e lacom, e poate cel mai lacom om pe care l-am intilnit personal”, a scris brokerul fugar Cristian Sima.

Ion Țiriac, făcut praf! Colaborarea cu Dragnea a creat un atac dur la adresa sa

Vineri, 21 decembrie, consilierul pe probleme economice ale premierului, Darius Vâlcov, a spus că a dialogat cu Ion Țiriac și a analizat o parte dintre măsurile luate prin recenta Ordonanță de Urgență ce introduce mai multe schimbări fiscale.

Ion Țiriac a fost făcut praf! Colaborarea cu Dragnea a creat un atac dur la adresa sa
Darius Vâlcov, a spus că a dialogat cu Ion Țiriac și a analizat o parte dintre măsurile luate prin recenta OUG

Acesta a fost întrebat și despre programul de finanțare a grădinițelor cu program sportiv. Astfel că, de anul viitor, organizațiile care vor să înființeze grădinițe cu program sportiv pot obține 500.000 de euro, drept ajutor de la stat. Mai mult, Țiriac a anunțat că dorește să construiască mai multe grădinițe de acest gen, lucru necesar, din punctul de vedere al lui Vâlcov.

Darius Vâlcov a discutat cu Țiriac o parte dintre măsurile luate prin recenta Ordonanța de Urgență

”Nu este vorba de cineva interesat să construiască. Am vorbit despre program. Acum vom vedea cine va fi interesat în momentul în care îl vom lansa oficial. Trebuie să luăm necesitatea, nu oportunitatea, pentru că avem nevoie de aceste grădinițe. De fapt, părinții din România au nevoie de aceste grădinițe și oricine din România poate construi aceste grădinițe”, a menționat Darius Vâlcov.

Ion Țiriac a fost făcut praf! Colaborarea cu Dragnea a creat un atac dur la adresa sa
După de Darius Vâlcov a dezvăluit că Țiriac a conlucra cu Guvernul în privința noilor măsuri economice, miliardarul a fost făcut praf de brokerul Cristian Sima

Pe lângă aceastea, a mai precizat că o asemenea grădiniță implică taxe, iar numărul minim de copii este de 100. ”Taxa impusă trebuie să fie socială, la un anumit nivel. Statul va mai impune două condiții: să fie antrenori. Ne gândim la sănătatea copiilor care vor fi în aceste grădinițe. Dacă ne referim la 1.000 de grădinițe, înmulțim cu 100, cât va avea fiecare, înseamnă 100.000 de copii.

Ion Țiriac a fost făcut praf! Colaborarea cu Dragnea a creat un atac dur la adresa sa
De anul viitor, organizațiile care vor să înființeze grădinițe cu program sportiv pot obține 500.000 de euro

La 160.000-180.000 de nașteri înseamnă că asigurăm din start, dacă acest program va avea succes, jumătate din copii care se vor naște în România. (Vor fi) grădinițe private finanțate de stat, cu o taxă limitată la de trei ori valoarea de astăzi”, a explicat Vâlcov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×