Declarațiile lui Liviu Dragnea despre OUG și Klaus Iohannis! Reporterii au rămas fără cuvinte

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
20/12/2018, 20:17
Declarațiile lui Liviu Dragnea despre OUG și Klaus Iohannis! Reporterii au rămas fără cuvinte GALERIE FOTO
Ce spune Liviu Dragnea despre OUG și Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a oferit declaraţii despre Ordonanţa de Urgenţă şi participarea preşedintelul României, Klaus Iohannis, la şedinţa de Guvern. Dragnea a dat de înţeles că şeful statului s-a făcut de râs, după care a avut unele reţineri. Jurnaliştii au fost uimiţi de răspunsurile oferite de preşedintele PSD în cadrul declaraţiilor.

„Și ce face Iohannis dacă Guvernul vrea să dea Ordonanța, o ordonanță oarecare? Ce face? Merge cu ciocanul la el, merge cu bâta, ce face, le smulge microfonul? Face ca Pirtea cu Iordache, vrea să-i fure scaunul doamnei Viorica Dăncilă? Cum poate să blocheze cineva – întreg la cap – o ședință de guvern și adoptarea unor acte normative în Guvern? Despre asta e vorba: vrea să arate că contează. Nu contează!

Declarațiile lui Liviu Dragnea despre OUG și Klaus Iohannis

Ai tupeul să mergi la o şedinţă de Guvern, pur şi simplu, să te autoinviţi, un Guvern pe care tu-l blochezi, adică de luni de zile spune că acest Guvern trebuie să pice, a aşteptat să vadă ce fac războinicii luminii azi în Parlament (aluzie la moțiunea de cenzură a opoziției – n.r.), s-au făcut de râs şi s-a dus la Guvern să spună că trebuie să colaboreze obligatoriu! Fiecare om în România încă are dreptul să se facă de râs cât doreşte. În viziunea mea, da.”

Preşedintele României, Klaus Iohannis, îl salută pe Liviu Dragnea
Preşedintele României, Klaus Iohannis, îl salută pe Liviu Dragnea

„În primul rând nu avea ce să caute acolo, pentru că nu a spus vreau să merg la şedinţa de Guvern pentru că se discută punctele următoare, care sunt importante din aceste motive şi vreau să merg să discutăm în această manieră. Am nişte propuneri pe care vreau să le discut cu Guvernul, pe care vreau să le sugerez Guvernului, nu, a fost doar să citească ce i-a scris de la Administraţia Prezidenţială, să facă poză şi să plece. Dincolo de declaraţiile războinice pe care le-a făcut în zilele trecute, în care se umfla în pene şi spunea că va bloca el nu ştiu ce ordonanţă de Guvern. Preşedintele nu poate bloca o ordonanţă de Guvern. Preşedintele dacă merge acolo poate să meargă aşa cum a mers astăzi, dar deciziile sunt luate de membrii Guvernului şi în final primul ministru decide: se aprobă sau nu un act normativ. Atunci, puteţi să-mi spuneţi de ce a fost acolo?” a spus Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×