Ion Cristoiu, reacție fermă despre alegeri! „Duminică n-a avut loc al doilea tur al prezidențialelor. A avut loc Ceremonia de întronare”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 20:25
Ion Cristoiu, reacție fermă despre alegeri! „Duminică n-a avut loc al doilea tur al prezidențialelor. A avut loc Ceremonia de întronare”
Ion Cristoiu spune că nu a mers la vot. Sursa foto - facebook

Ion Cristoiu a avut o reacție fermă despre alegeri prezidențiale! Jurnalistul a transmis că nu a mers să voteze și a precizat că în turul al doilea a avut loc mai degrabă o ceremonie de întronare. „Așa cum am anunțat n-am fost la vot. Pentru prima oară de cînd am dreptul să votez (din 1966), duminică, 24 noiembrie 2019, n-am fost la vot. Tot ceea ce s-a întîmplat duminică, 24 noiembrie 2019, m-au convins că am procedat corect

Ion Cristoiu, reacție fermă despre alegeri!

Duminică, 24 noiembrie 2019, n-au avut loc al doilea tur al prezidențialelor. A avut loc Ceremonia de întronare a lui Klaus Iohannis, Mereu Întîiul.
Primul președinte monarh din Istoria României.

Alegerile prezidențiale au fost uriașă farsă, pregătită pas cu pas pînă la al doilea tur de Generalii din instituțiile de forță, pentru ca președintele în exercițiu și Stăpînul Sistemului să se poată făli în final c-a învins Ciuma Roșie, c-a pus capăt după 30 de ani de la căderea comunismului în Est.

„Duminică n-a avut loc al doilea tur al prezidențialelor. A avut loc Ceremonia de întronare”

În fine, Comunismului în România, că duminică 24 noiembrie 2019 s-a încheiat perioada de tranziție. Potrivit Propagandei, duminică, 24 noiembrie 2019, a avut loc o Revoluție. Nu al doilea tur, ci o Revoluție. Nici vorbă de victoria unui candidat asupra celuilalt.

Judecînd retrospectiv, ne dăm seama că pentru aceasta – pentru intrarea în turul al doilea a candidatului PSD și a oricărui candidat, ci a candidatului Viorica Dăncilă – s-au pus la cale mai multe Operațiuni cu semnificații strategice”, a scris Ion Cristoiu

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×