Ion Cristoiu îl propune pe George Maior să devină noul președinte PSD: „Ar primi în partid și o clanță ca să îi salveze”

Ion Cristoiu îl propune pe George Maior să devină noul președinte PSD: „Ar primi în partid și o clanță ca să îi salveze”
Ion Cristoiu îl propune pe George Maior drept noul președinte al PSD *foto: hepta.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu a venit cu un scenariu interesant cu privire la conducerea Partidului Social-Democrat. Cristoiu susține că la conducerea PSD ar putea să ajungă George Maior, dacă acesta va fi în cele din urmă rechemat de la Ambasada de la Washington.

Cristoiu își motivează ipoteza pe seama faptului că Maior este un om politic cu viziuni de stânga, în timp ce PSD ar ar avea nevoie de un erou salvator care să scoată partidul din criză după rezultatele extrem de modeste obținute în 2019.

Ion Cristoiu îl propune pe George Maior la șefia PSD

Cristoiu a fost prezent în studio la Antena 3, acolo unde a vorbit despre teoria potrivit căreia George Maior ar putea ajunge noul președinte al PSD. El susține că social-democrații sunt în criză: „PSD ar primi în partid și o clanță ca să îi salveze. Au nevoie de un erou.”

Jurnalistul a explicat de ce crede că Maior ar fi bun de noua poziție de președinte al PSD: „Domnul Maior are și viziune. Nu am informații în acest sens, dar mi-ați pus dumneavoastră întrebarea și mi-a venit mie ideea. Cineva ca George Maior ar putea să îi salveze. Maior e fost șef al SRI, fost ambasador la Washington, e și om de stânga, că doar nu e Ludovic Orban sau Viorel Cataramă.”

Întrebat despre teoriile așa-numitului „stat paralel” și despre implicarea lui Maior, Ion Cristoiu a dat de înțeles că fostul președinte al SRI nu a fost implicat în acele acuzații: „Abuzurile serviciilor nu au fost niciodată lipite de imaginea lui George Maior. Amintiți-vă că se vorbea de Florian Coldea. Poate să fie un salvator. Cu „S” mare”, a mai zis Cristoiu.

George Maior s-ar putea să fie pe picior de plecare de la Ambasada României din SUA, după ce Klaus Iohannis a povestit la întâlnirea de final de an cu jurnaliștii că se gândește să îl înlocuiască pe foștul șef al SRI din funcția pe care o deține la Washington. Cu toate acestea, nu au apărut noi informații cu privire la această speță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×