Ioana Tufaru s-a căsătorit cu Ionuț Mardare. Primele imagini de la nuntă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/09/2019, 20:50
Ioana Tufaru s-a căsătorit cu Ionuț Mardare. Primele imagini de la nuntă GALERIE FOTO
Ioana Tufaru s-a căsătorit astăzi, 17 septembrie. Sursa foto: b365.ro

Ioana Tufaru și Ionuț Mardare au devenit oficial soț și soție. Fiica Andei Călugăreanu a spus „DA” în fața ofițerului de la starea civilă, iau ulterior a apărut într-o emisiune TV unde a făcut mai multe declarații.

Ioana Tufaru și Ionuț Mardare au făcut cununia civilă

Ioana Tufaru a apărut la ora prânzului la ofițerul de la stare civilă. Fiica regretatei Anda Călugăreanu s-a căsătorit civil cu cel alături de care are un băiețel, Ionuț. Ioana Tufaru s-a bucurat că a renunțat la numele de familie al tatălui ei și a luat numele soțului, Mardare. Ioana și Ionuț nu se gândesc momentan la cununia religioasă. VEZI FOTO

Sunt foarte pregătită și emoționată. Doamne ajută să fie bine, așa cum a fost și până acum!”, a declarat Ioana Tufaru înainte de a intra la starea civilă. Ioana Tufaru și Ionuț Mardare s-au fotografiat cu invitații, dar și cu certificatul de căsătorie, potrivit wowbiz.ro.

Ioana și Ionuț au un băiețel, Luca
Ioana Tufaru și Ionuț Mardare s-au căsătorit după 5 ani de relație. Sursa foto: kanald.ro

Ioana Tufaru, emoționată în ziua cununiei

Ioana și Ionuț sunt împreună de aproximativ cinci ani și au un băiețel, Luca. Fiica Andei Călugăreanu a mărturisit că a avut emoții și se bucură că de azi înainte va fi doamna Mardare. Totodată, Ioana a declarat că nu a avut niciodată motive să fie geloasă, dar uneori se mai teme că Ionuț ar putea vedea ”una mai frumoasă și să fugă”. În plus, Ioana a mai spus că nu se mai gândește să facă alt copil.

„Am emoții, au venit persoane foarte dragi sufletului meu. De azi sunt doamna Mardare, să nu vă mai aud cu Tufar. E cu acte în regulă acum. Am motivele mele să nu mai vreau să fiu Tufar, nu vreau să le discut într-o zi atât de fericită din viața mea. În ianuarie facem cinci ani de relație. Eu am fost geloasă. Motive nu mi-a dat, dar mă gândesc că eu nu sunt Miss Europa, poate vede una mai frumoasă decât mine și fuge”, a spus Ioana.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×