Ioana Tufaru se căsătorește în această lună: „De data asta e pe bune”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/09/2019, 12:03
Ioana Tufaru se căsătorește în această lună: „De data asta e pe bune”
Ioana Tufaru se căsătorește pe 17 septembrie 2019. Sursa foto: wowbiz.ro

Fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru, se căsătorește pe 17 septembrie! Ioana s-a gândit să facă pasul cel mare, de data asta, pe bune. Va ajunge la primărie alături de partenerul ei și de micuțul de 4 anișori pe care îl are. Femeia a depus deja actele la starea civilă, la Sectorul 3, unde va spune „Da” în fața celui cu care a format o familie.

Ioana Tufaru devine doamna Mardare pe 17 septembrie

Ioana Tufaru are de gând ca până atunci să mai dea jos din kilogramele în plus pentru a arăta cât mai bine în rochie. Fiica fostei mari cântărețe își va schimba numele în Mardare, după ce va semna contractul de căsătorie. Ioana trebuia să se căsătorească încă de anul trecut, însă un eveniment nefericit s-a abătut în viața celor doi porumbei. Tatăl iubitului ei a decedat, așa că au trebuit să amâne nunta.

Evenimentul nu va fi unul fastuos, ci organizat după posibilități. De altfel, chiar Ioana a spus recent că nu își dorește o nuntă cu tam-tam, ci una care să se potrivească stilului lor de viață, unul modest. La nuntă vor participa doar persoanele cele mai apropiate, așa cum s-a întâmplat și la botezul băiețelului ei de 4 anișori, Luca.

Ioana Tufaru
Ioana Tufaru și partenerul ei au un copil împreună. Sursa foto: wowbiz.ro

I. Tufaru: „Ne-am mutat tot în ograda domnului Becali”

„Ne-am mutat tot în „ograda” domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi”, a declarat Ioana pentru wowbiz.ro.

„Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje”a mai povestit Ioana Tufaru.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×