Ioana Tufaru a ajuns la fundul sacului și cere ajutor: „Soțul e în șomaj tehnic”. Cu câți bani se descurcă

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/04/2020, 11:02
Ioana Tufaru a ajuns la fundul sacului și cere ajutor: „Soțul e în șomaj tehnic”. Cu câți bani se descurcă
Ioana Tufaru are serioase probleme financiare. Sursa foto: Click

Ioana Tufaru abia se mai descurcă cu banii din cauza crizei instalate de pandemia de coronavirus. Fiica regretatei Anda Călugăreanu trăiește din puține resurse financiar, căci soțul ei a intrat în șomaj tehnic, așa cum s-a întâmplat cu foarte mulți români.

Ioana Tufaru are nevoie de bani pentru a se descurca în această perioadă

Ioana mai are un ajutor de la stat, însă îi e de mare folos. Soțul ei primește 1.000 de lei bani de șomaj, sumă cu care abia ajunge la sfârșitul lunii, mai ales că trebuie să aibă grijă și de copilul lor.

„Suntem la limită cu banii. Ne descurcăm greu trei persoane. Soțul e în șomaj tehnic, mai ia doar 1.000 de lei. Eu am ajutorul, dar tot e greu”, a declarat Tufaru pentru Click.

„Aș avea nevoie de alimente, dacă este posibil”

„Încercăm să avem măcar strictul necesar. Făină, pâine, legume avem în principiu, dar ne-ar mai fi necesare și alte lucruri. De Paște am înroșit câteva ouă și am făcut niște sarmale. Ai mei nu prea mănâncă cozonac și pască, așa că am luat altceva care să ne ajungă”, a adăugat Tufaru.

Fata fostei mari cântărețe spune că fiul ei nu înțelege de ce nu pot ieși din casă și că s-a plictisit deja.

„Ne tot jucăm cu el. Eu ies o dată pe săptămână pentru cumpărături, în rest stau cu Alexandru, care îmi este un real ajutor. Este cuminte, mă ajută și el când fac treabă. Aș avea nevoie de alimente și ceva bănuți, dacă este posibil. Important este că suntem sănătoși”, a mai spus Ioana.

Prietenii de la teatru nu o pot ajuta nici ei, căci foarte mulți dintre aceștia au la rândul lor probleme financiare și stau în izolare.

România se află în carantină națională din luna martie, iar starea de urgență a fost prelungită până pe 15 mai, dată de la care autoritățile vor adopta câteva măsuri de relaxare, treptat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×