Ioana Tufaru, circ pe internet! Scandalul cu Gigi Becali care a scos-o din minți: „Este un înger de om”

Dan Suta  
înStiri mondene
15/01/2020, 11:13
Ioana Tufaru, circ pe internet! Scandalul cu Gigi Becali care a scos-o din minți: „Este un înger de om”
Ioana Tufaru i-a luat apărarea lui Gigi Becali după ce mai mulți internauți l-au atacat. Sursa foto: captură Antena 1

Ioana Tufaru a fost deranjată de criticile pe care unii internauți le-au adus lui Gigi Becali, omul care i-a schimbat viața fiicei Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru, derapaj pe internet pentru a-i lua apărarea lui Gigi Becali: „Cum își permite drogata asta să îl jignească pe îngerul nostru?”

Tufaru i-a luat apărarea patronului FCSB, care i-a dăruit o casă, după ce mai mulți oameni au avut cuvinte nu tocmai laudative la adresa acestuia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Scandalul a pornit de la o declarație mai veche a omului de afaceri. Acesta spunea în trecut că e de acord cu eutanasierea animalelor, iar asta a creat revoltă în rândul internauților.

Becali i-a dăruit o locuință fiicei Andei Călugăreanu

Mulți au scris că Becali ajută oameni doar de fațadă și că oricâte biserici ar fi construit nu înseamnă neapărat că e creștin.

Ioana Tufaru le-a închis gura scriind că afaceristul din Pipera este un înger de om și că tot ce face el este bine.

„Cum își permite drogata asta să îl jignească așa pe Îngerul nostru??? Un om care dă case oamenilor nevoiași!!! Datorită lui, noi, de aproape 5 ani, locuim într-o garsonieră oferită de dânsul!!! Ei să-i fie RUȘINE, nu lui care ajută atâția oameni nevoiași!!! Să-ți fie rușine ție și tuturor celor care gândesc rău, doresc rău și jignesc acest Înger al lui Dumnezeu trimis pe pământ să facă mult BINE!!!”, a scris revoltată Ioana Tufaru.

Fata regretatei Anda Călugăreanu a continuat și a spus că Becali ajută oameni și fără să se transmită la televizor.

„Te rog frumos să nu mai vorbești urât la adresa lui! Nu suport! Este omul datorită căruia eu și familia mea avem unde să stăm!!!”, i-a spus Tufaru unui internaut.

Ioana nu a suportat nicio replică și a șters persoanele din lista ei care se luau de omul care i-a dăruit o casă.

„Acest om este un Înger și nu are dreptul nimeni să îl jignească!!!”,  a continuat răspicat femeia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×