Ioana Ginghină vrea să rămână în vila în care a locuit cu Alexandru Papadopol! Actrița va încerca să cumpere partea ei din fostul cămin conjugal

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/04/2020, 12:39
Ioana Ginghină vrea să rămână în vila în care a locuit cu Alexandru Papadopol! Actrița va încerca să cumpere partea ei din fostul cămin conjugal
Ioana Ginghină vrea să rămână în vila în care a locuit alături de Alexandru Papadopol. Sursa foto: click.ro

În plină epidemie de coronavirus, Ioana Ginghină se află împreună cu fiica sa în vila din apropierea Capitalei, imobil în care a locuit alături de fostul soț, Alexandru Papadopol. Ba mai mult, pentru că micuța Ruxandra adoră să-și petreacă timpul la curte, în aer liber, îndrăgita actriță intenționează să rămână acolo și pe viitor, așa că se pregătește să acționeze.

Ioana Ginghină vrea să cumpere partea sa din fostul cămin conjugal, pentru a locui acolo alături de fetiță

Chiar dacă avea în plan să se mute în București, iată că totul s-a schimbat la 180 de grade odată cu măsurile impuse de autorități în contextul răspândirii bolii care a speriat întreaga lume. Pentru că fetița nu dorește să se despartă de vechiul cămin conjugal, Ioana va încerca să-și cumpere partea din vila în care până nu demult a locuit alături de „Papi”.

Da, aveam în gând să vând casa din cauza distanței, nu a amintirilor, însă acum vreau sa cumpăr partea mea și să rămân aici, iar în viitor poate să îmi găsesc și o locuință în București, pe care să o am pentru perioadele în care sunt mai ocupată.

Îmi este greu să mă despart de casă și am și multe animăluțe pe care nu am cum să le abandonez și nici nu am cum să le iau cu mine, dacă m-aș muta. Ruxandra nu vrea să se mute, așa că rămânem la curte”, a dezvăluit Ioana Ginghină pentru l ibertatea.ro.

Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un influencer

În altă ordine de idei, izolarea impusă în această perioadă este un bun prilej pentru a petrece timp prețios alături de fiica sa, dar și de noul iubit, un influencer în materie de turism. În plus, bărbatul este pe placul Ruxandrei, lucru care nu poate decât să o bucure pe frumoasa mămică.

Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate.

Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart. Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea.

Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni.

După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a declarat Ioana Ginghină într-un alt interviu, acordat în urmă cu ceva timp.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×