Ioana Ginghină, apariție într-un serial de la PRO TV. Divorțul de Papi i-a adus actriței un rol episodic în Lecții de viață – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/10/2019, 14:49
Ioana Ginghină, apariție într-un serial de la PRO TV. Divorțul de Papi i-a adus actriței un rol episodic în Lecții de viață – FOTO GALERIE FOTO
Ioana Ginghină a înflorit după divorțul de Alexandru Papadopol. Sursa foto: b1.ro

Ioana Ginghină a apărut într-un serial de la PRO TV după divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a jucat în Lecții de viață, iar episodul a fost difuzat astăzi de postul de televiziune. Ginghină a interpretat-o pe Ana Boboc, mama unei tinere care trăiește o poveste de iubire periculoasă, în urma căreia a rămas însărcinată.

Ioana Ginghină, rol episodic în serialul Lecții de viață

Se pare că i-a priit foarte bine despărțirea de Papadopol, căci Ioana e cooptată în tot felul de proiecte. Vedeta a participat în mini-seria de la PRO TV, Lecții de viață, unde a jucat rolul unei mame care se luptă pentru binele fetei sale. Este cea mai recentă apariție a vedetei într-un serial de televiziune. Ioana a devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a jucat în urmă cu mai mulți ani în telenovela românească Numai Iubirea.

Ioana Ginghină a reintrat în atenția publicului după ce a recunoscut că a divorțat de Papadopol. Actorul s-a cuplat la scurt timp cu o altă cunoscută artistă, Adriana Irimescu, ex-Titieni. Despre motivele divorțului de bărbatul cu care are o fată pe nume Ruxandra, actrița a vorbit de nenumărate ori în ultima perioadă, deși a spus la început că nu își va expune viața.

ioana ginghină
Ioana a interpretat-o pe Ana Boboc. Sursa foto: PRO TV

Un divorț despre care a vorbit de mai multe ori

„Da, cred că știu unde s-a produs fisura. Este însă doar o presupunere a mea. Atunci când devii mamă, pe primul loc este copilul și apoi restul. Însă cred că omul de lângă tine ar trebui să înțeleagă asta. Poate că trebuia mai multă comunicare… Nu știu!”, a declarat Ginghină pentru revista Viva!. 

„Da, din păcate de prea multe ori și mai ales în acest ultim an din viața mea. Ca să salvez aparențele și căsnicia, am jucat foarte mult teatru. Nimeni nu a simțit nimic, doar mama. Aici este de fapt problema, că am jucat atâta, încât nu mai știam care este adevărul”, a mai spus Ginghină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×