Invitație la karaoke global. Toată planeta cântă „Yellow Submarine”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
23/04/2020, 22:49
Invitație la karaoke global. Toată planeta cântă „Yellow Submarine”
Invitație la karaoke global pe melodiile din filmul de animație „Yellow Submarine”

Canalul oficial The Beatles de pe platforma YouTube invită toți utilizatorii să participe la un karaoke global pe melodiile din filmul de animaţie „Yellow Submarine”. Evenimentul face parte dintr-o campanie care susține izolarea și distanțarea socială în timpul pandemiei.

Karaoke global pe melodiile din filmul „Yellow Submarine”

Muzicianul Ringo Starr a lansat invitații de participare la un karaoke global pe melodiile din filmul de animație „Yellow Submarine” pe canalul oficial The Beatles de pe platforma YouTube tuturor utilizatorilor.

Evenimentul, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 16:00 GMT, face parte dintr-o campanie care îi încurajează pe utilizatori să stea acasă în timpul pandemiei, pentru a stopa răspândirea noului coronavirus, care a ucis zeci de mii de oameni în toată lumea.

YouTube va transmite o versiune karaoke gratuită a filmului de animaţie „Yellow Submarine” din 1968, inspirat de muzica The Beatles, doar pentru o zi.

Mesajul campaniei: Pace și dragoste în lume

Lansată în cinematografe în 2018 pentru a celebra împlinirea a 50 de ani de la apariția filmului, ediţia „singalong” a Yellow Submarine include unele dintre cele mai iubite melodii The Beatles, precum „Eleanor Rigby”, „When I’m Sixty-Four”, „Lucy in the Sky With Diamonds”, „All You Need Is Love”, „It’s All Too Much” şi, desigur, „Yellow Submarine”.

„Pentru aceia dintre voi cărora le e dor să cânte împreună, am o veste bună”, a spus Ringo Starr într-un video promoţional publicat pe Twitter.

„Conectaţi-vă… pentru o sesiune specială de cântat în cor pe filmul ‘Yellow Submarine’ pentru copii şi pentru cei care se simt copii. Pace şi dragoste”, a adăugat muzicianul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×