”Invazie” de oi într-un oraș cu peste 1 milion de locuitori – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2020, 17:35
”Invazie” de oi într-un oraș cu peste 1 milion de locuitori – Video
Zeci de oi au traversat centrul unuia din cele mai mari orașe din Turcia. Sursa foto: Twitter

De când cu izolarea, tot mai multe orașe și sate sunt vizitate de animale, iar cea mai recentă ”invazie” a stârnit mare vâlvă în mediul online.

Zeci de oi în Samsun, Turcia, oraș cu o populație de 1,3 milioane de locuitori

În orașul Samsun din Turcia, în dimineața zilei de 3 mai, locuitorii s-au trezit cu zeci de oi în cartiere, printre blocuri, iar imaginile cu necuvântătoarele au devenit virale pe Twitter.

Oile au traversat centrul orașului care numără peste 1,3 milioane de locuitori, una dintre cele mai mari localități ca populație din Turcia.

Presa din Turcia scrie că fotografiile și videoclipurile care circulă în mediul online sunt din dimineața zilei de 3 mai, iar oile erau mânate de câțiva ciobani și de câini.

Șacalii au luat cu asalt parcurile din Tel Aviv, Israel

De când oamenii nu au mai ieșit pe străzi, în tot mai multe locuri de pe planetă au reapărut animale care până acum erau considerate dispărute.

În Israel, șacalii au invadat parcurile din Tel Aviv. Animalele, despre care experții spun că nu atacă oamenii ori alte vietăți, au fost văzute în mai multe locuri din Țara Sfântă într-un număr destul de mare, de ordinul zecilor.

Șacalii nu reprezintă un pericol pentru om, căci aceștia sunt destul de fricoși și stau, de obicei, la distanțe de 10-20 de metri de persoane.

Municipalitatea din Tel Aviv a estimat, după imaginile cu șacalii care au apărut în presa internațională jucându-se în parcul central din oraș, că estimează că ar fi în jur de 100 doar în această zonă de recreere, una dintre cele mai mari și intens circulate înainte de pandemie din Israel.

De asemenea, tot în Turcia, pe lângă oile care iau cu ”asalt” străzile din marile orașe, au putut fi observați mai mulți delfini ”dansând” în mare, lucru care în ultimii ani nu s-a mai întâmplat din cauza poluării masive.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×