Întâmplări ciudate în ziua alegerilor! Obuz găsit în dulapul unei bunici, falsă luare de ostatici

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 17:43
Întâmplări ciudate în ziua alegerilor! Obuz găsit în dulapul unei bunici, falsă luare de ostatici
Obuz activ găsit în dulapul unei bunici din București. Sursa bihon.ro

Alertă în București, în ultimele ore de alegeri prezidențiale! Un obuz în stare de funcționare a fost găsit, duminică, într-un dulap dintr-un apartament din sectorul 2 al Capitalei. Oamenii legii au dispus în urmă cu câteva minute evacuarea locatarilor din două scări de bloc.

Obuz activ găsit în dulapul unei bunici din București

Potrivit primelor informații, un bărbat a anunţat la 112 că a găsit un obuz, cu focos, în stare de funcționare, în apartamentul bunicii sale din sectorul 2 al Capitalei. La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 23 Poliţie, fiind informat şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase urmează să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns dulapul bunicii respective. Oamenii din două scări de bloc au fost evacuați de oamenii legii!

Falsă luare de ostateci pe Aeroportul Otopeni

Un alt incident ciudat a fost semnalat la 112. Un bărbat a amenințat că ar fi luat mai mulți ostatici la Aeroportul Otopeni. Oamenii legii au intervenit imediat și l-au depistat în trafic pe apelant. S-a stabilit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar apelul a fost unul fals. Pe numele acestuia s-a întocmit un dosar și urmează să plătească pentru gluma sa făcută la beție.

Tot duminică, a izbucnit un incendiu la un mall din Capitală. În subsolul mall-ului din Berceni se are că au ars trei mașini, iar oamenii au fost evacuați de autoritățile care au intervenit destul de târziu. Martorii oculari au spus că au fost dirijai în trafic de civili, iar pompierii au ajuns la fața locului după mai bine de 30 de minute de la izbucnirea incendiului.

„Am primit un răspuns din partea ministrului de Interne, Marcel Vela, care-mi spune că, în aceste momente, în exteriorul acestui centru centru comercial sunt zece echipaje de la Poliția rutieră pentru fluidizarea traficului, plus comandanții de la Ordine Publică și Brigada Rutieră pe București”, a spus Oana Zamfir, prezentatoare Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×